Labrador a háznál (beszélgetős fórum)
Szeretném a figyelmedbe ajánlani a "Labrador golden reriever rajongók "topikot az Index Fórumon,valamint a www.retrieversport.hu oldalt.
Nekem is labradorom van.Nagyon sok segítséget kaptam az olvasásuk során.
A kutyát nem 40 fokban kell elvinni biciklizni, és nem hirtelen felindulásból, hanem fokozatosan terhelve, figyelve, hogy mennyi esik jól neki. Egy egészséges, edzett kutyának semmi baja nem lesz tőle.
20 km-es hegyi túra után is a saját lábán jön haza, és elégedetten "mosolyog".
A kölyökülés2 kép hasonlít nagyon :D
Szóval ez normális...nem tudom a járását is úgy látom, mintha javulna,de nem vagyok benne teljesen biztos...
Az, hogy oldalra ül, normális is lehet. Nálunk a suliban az oktató csaj "kölyökülésnek" hívta.
Ha kicsit furán megy, vidd orvoshoz!
Pedig az, meg szerintem van egy kis baja a csípőjével...kicsit furán megy...meg nem a fenekére ül, hanem oldalra és ha simogatod borul egyből...
Kis hülyém...
Nem tudom,hogy ezek természetesek, vagy tényleg van valami baja...
Kertes házban élünk, így van helye mozogni,de nagyon lusta, úgy kell neki könyörögni,hogy mozduljon már meg :(
Ma azért kinyírt egy tyúkot :( beszökött a belső udvarba, ő meg gondolom addig játszott vele...hogy vége lett...az egész terasz tiszta toll volt, anyukám boldog volt, főleg mikor a koppasztott tetemet meglátta az ajtóban :D
Ha jó minöségü kaját kap, abból is annyit, amennyit kell, és egy dekával sem többet, ha a fajtának megfelelö mennyiségü mozgásra lehetösége van, akkor nem lesz baj a testsúlyával.
És szeresd nagyon! :D Sok örömet a bébihez!
én csak arra szeretném felhívni a figyelmedet,hogy biciklivel ne vidd futni,még a karcsúsága kedvéért se!Megterheli a szívüket.
A nyáron egy másik fórumba beírt egy kissrác,17 éves volt,hogy elvitte így a kutyáját,és most mit csináljon,mert a kutya alig él,liheg,kivan.Hiába írtuk,hogy rögtön orvos kórház,minden,nem volt kocsija,és vidéken volt,messze az állatkórháztól.
Ott halt meg a kutya mellette,mi meg nem tudtunk semmit csinálni,borzasztó volt.
Akkor is meg kell tartani az egy nap szünetet.
Mindig ugyanazt a napot!:)
Gondolhatod,hogy én is kísértésbe esem olykor!:))
Nézd meg az adatlapomon!
De ez már minden határon túl megy...
Volt már kiskutyánk...de ennyi galibát még egyik sem csinált, mint Zsönci ( ez a neve) :D
Szegénykém megszakadna a szívem...
olyan boci szemei vannak,hogy eszméletlen...
Tanítgatni kell, fejezd ki nem tetszésed, de sose üsd meg. Szerintem egy tanfolyam nem árt sosem.
Játssz és járj vele sokat, és akkor elfárad annyira, hogy ne otthon rágjon szét mindent. A kiskutyák sajnos szeretnek rágcsálni.
További ajánlott fórumok:
- Beszelgessunk a Labradorokrol!
- Mit tegyünk, hogy labrador kutyánk ne szökjön ki az utcára?
- Szerintetek Labrador fajtájú kutya mellett biztonságban tudhatom pici gyermekeimet?
- Német juhász vagy labrador (nem golden) retriver kutyát ajánlotok házhoz, kis gyerekekhez? Őrzésre is kellene, de gyerekek mellé is családba
- Fiú labrador kutya lesz egyszer normális?
- A labradorok nevelése