Lábizzadásra mit ajánlottok?Annyira csuszik a papucsba a lábam. (tudásbázis)
Probáld ki a viziontoforézis lábfürdőt..
Gyenge egyenáramot kell a vízbe vezetni hozzá..
Ha érdekel:
Én is hiszek a gyógynövények hatásosságában!
Amit én tudnék ajánlani láb izzadásra,az a teafa olaj,láb fürdőbe!:)))
Sajnos,ha ettől sem múlik el,akkor elképzelhető,h van némi gombás fertőzésed!
Amúgy a lakosság nagy részének van gombája,csak nem tud róla!
Ja,és fontos lehet még,h rendszeresen tisztisd a cipődet,fertőtlenitsd,hordj olyat,ami belül bőr!
Rendszeresen cseréld a zoknidat,és pamut legyen!
Remélem,sikerrel jársz!:)))
Nem tudom, hogy még mindig aktuális-e, de most olvastam, gondoltam elküldöm neked, hátha segít.
A zsálya igencsak sokszínű gyógynövény, rengeteg jótékony hatása van. Többek között élénkíti és serkenti a vérkeringést, mesés illatának köszönhetően a fogkrémekben, szájvizekben is megtalálható - hiszen a leheletet is frissen tartja. És végül, de nem utolsósorban a benne található hatóanyagok baktériumölő hatással is bírnak.
Így használd!
A zsályát fogyaszthatod tea formájában, de akár lábfürdőt is készíthetsz belőle, ha verejtékezéssel küzdesz, ám a legoptimálisabb megoldás, ha egyszerre teszed mindkettőt, így hamarabb megtapasztalhatod a növény jótékony hatását.
Egy teáskanál szárított zsályalevelet forrázz le, szűrd át, majd ízlésed szerint ízesítsd a teát, és kis kortyokban fogyaszd el. Ebből akár napi három csészével is megihatsz. A lábfürdőhöz a teával ellentétben a friss zsályalevél a legjobb, ezt forrázd le vízzel, majd öntsd a kádba, és áztasd bele a lábad 20-30 percig.
Ecettel a szagok ellen
Mint szinte minden problémára, a lábizzadásra is találhatsz hatékony ellenszert a konyhában. Az ecetet nemcsak a saláták ízesítésére használhatod, hanem egyfajta természetes gyógyszerként is. Antibakteriális hatásának hála könnyedén leszámol a baktériumokkal: ezért szokták takarítás során is használni. Nagyjából két deciliter ecetet hígíts fel másfél liter vízzel, és áztasd bele a lábad. Ismételd a fürdőt, akár hetente többször.
Üdítő citrom
Ugyanez elmondható a citromról is, amely szintén kiváló fertőtlenítő. Két liter vízbe facsard bele két citrom levét, és szórj bele egy evőkanál szódabikarbónát is. Áztasd be a lábad: a citrom elpusztítja a baktériumokat, a szódabikarbóna pedig elűzi az intenzív szagokat.
Szia!
Nagyon szívesen! Ha esetleg nem tudsz zsályát termeszteni, nem kertes házban laksz, a nyáron szívesen küldök Neked zsályalevelet. Ha tudnál nevelni zsályát, de nincs palántád, azt is tudok küldeni, szép nagy bokor lesz, metszéssel sűríthető, sok-sok levéllel, egész nyáron szedheted, összevágod, és már készítheted is a teát.
Szia Gine!
Örülök, hogy "egyhúron pendülünk"! Pár perce regisztráltam csak magam, nézelődök, tanulgatok, az én koromban (52) nem megy olyan könnyen. A szódabikarbónás "kezelés" saját tapasztalat, egyéb helyeken is maximálisan bevált, pl. hónalj. Régóta nem használok már dezodort, biztos sokan tudják már, hogy alumíniumot stb. tartalmaznak, mellrákot is okozhatnak. Az izzadást meggátolják, pedig az egy természetes folyamat, a szervezet méregteleníti magát a bőrön keresztül. Ha a pórusok eltömődnek, a sok méreganyag bent marad, lerakódik.... A sz.b.bóna használatánál a bőr verejtékezik, de nincs kellemetlen szag, nyáron, melegben akár naponta többször is érdemes használni.
Sziasztok!
Én is pont ezt akartam írni:)
Borcipoben nem csuszik a lab.
Masreszt pedig amit irtak elottem is, Solutio Antisudorica
További ajánlott fórumok:
- Mivel csökkenthetem a lábizzadást? (Nem a cipő az oka, hanem idegi alapon van, de nagyon zavar!)
- Gyerekem szerintem vagy feszült vagy zavarba van de többször észreveszem hogy hunyorog vagy pislog. Mit ajánlottok?
- Fáradt szemre mit ajánlottok?
- Tudtok valami hasznos praktikát lábizzadás ellen?
- Ki mit használ/csinál lábizzadás ellen?
- 3.5 évesnek milyen társasjátékot ajánlottok?