Fáradt szemre mit ajánlottok? (tudásbázis)
Igen egyik a műkönny, a másik egy borogatás. A tea neve: szemvidítőfű, főzöl belőle egy kis teát hagyod kihülni, majd egy tíz percre vattapamaccsal letakarod.
Nekem bevált.
Pld ha sokat monitor elott ulsz, ez nagyon gyakori, nekem is van allandoan, napi 8-9 orat monitorok elott toltok. Faj a szemed, konnyes lesz, nehezen latsz, tompa fejfajas.
Vagy ha keves a termeszetes fenyforras, megint leginkabb irodaban es csak lampak adjak a fenyt az is siman okoz szemfaradsagot, fajdalmat. A szemek tul vannak eroltetve. Leginkabb a pihenes segit.
Bármit, csak ne visine-t!
Nekem még a patikus is azt, mondta, hogy nagyon nem ajánlja. Később aztán mégis megvettem, 1-2 hétig örömködtem, hogy milyen szépen kifehéredtek tőle a szemeim.
Aztán 3 hét után már folyamatosan homályosan láttam, nagyon zavaró volt és egyre szárazabb lett a szemem.
"Leálltam" a visine-ről és rendbe jött minden :)
Menj be a gyógyszertárba vagy szemészhez, biztosan segítenek.
ha álmos vagyok, akkor érzem a fáradtságot a szememen, más fáradtságot a rossz látás miatt tudok elképzelni, de az szemorvos...
hogyan érzed fáradtnak a szemed? mint a lábad, ha sokat mész? a szemed? sokat nézel?
a klímás irodák is okoznak szemszárazságot, ha ilyen helyen dolgozol.
Nekem is fáradt, alig látok, de most éjjel nem aludtam rendesen:(
talán 3 órát:(
idióta szomszédaim vannak.
Alvást.
Szemüveget.
Sziasztok!
Nagyon fáradtnak érzem a szememimet, csak úgy ragadnak le, valami szemcsepp kellene, vagy valami jó ötlet, hogy jobban legyek!
Szemorvoshoz rendszeresen járok, nincs betegsége a szememnek, max annyi hogy allergiás vagyok sok mindenre...talán ez is közre játszik a "szem leragadásban"
További ajánlott fórumok:
- Lábizzadásra mit ajánlottok?Annyira csuszik a papucsba a lábam.
- Karikás, fáradt kinézetű szemre tudtok-e valami jó trükköt?
- Gyerekem szerintem vagy feszült vagy zavarba van de többször észreveszem hogy hunyorog vagy pislog. Mit ajánlottok?
- 3.5 évesnek milyen társasjátékot ajánlottok?
- Fáradt szemre házilag mit ajánlanátok?
- Fáradt és száraz szemre melyik szemcsepp a legjobb?