Karikás, fáradt kinézetű szemre tudtok-e valami jó trükköt? (tudásbázis)
kb semmit, öröklött a dolog, már kiskoromban is karikás szemem volt. konkrétan mindig csak azért sminkeltem magam, hogy a karikákat próbáljam elfedni valahogy, mert ha csak arra teszek korrektort, akkor még jobban látszódnak, tehát az egész fejemet kell.. de már unom, hogy ezerszer megkaptam a kérdést; beteg vagy? hú,de fáradtnak nézel ki.
valami drasztikusabb változtatás kéne már.
Az ördög szeme is karikás
Miért?
Mert sose alszik.
Köszi!
Veszek ilyen teát, hátha...
6 liter? Ez borzalom.
Az én arcom is szép, azaz nem ráncos a korom ellenére, a bőröm is szép, csak a karikáim, amik elrontanak. Lehet, hogy a betegségem miatt van, de olyan nehezen tudom elhinni, hogy ezt el kell fogadnom.
Na, elkezdem a sok ivást, mert én még 2 liter sem iszok és fejen is fogok állni:)
Nekem is erőltetve megy.. Csak fél literes poharat veszek a kezembe és azt legyűröm. Minél többször. 3hét után már nem is furi és nem járok percenkét a wc-re; megszoktam az adagot.
Nagyon sokat számít, olyan sima az arcom, mint egy babáé.
Állítólag Madonna 6liter/nap vizet iszik. :)
Jaja, én is kipróbáltam még a ricinust is. Hát mind a kettőtől még táskás is lett a szemem. Pedig épp elég volt a karika is.
Úgy elcserélném néhány ráncra...
Azt hittem senkit nem fog érdekelni:)
Az uborka engem csip.
Igen, igen a sok viz és a fejlógatás ezt olvastam utoljára, ja meg reszelt nyers krumplit kell a szem alá tenni. Majd délután próbálkozok minden javaslattal.
Igaz, most ráadásként meg is fáztam, igy lehet meddő küzdeni ellene...
Épp most olvastam, hogy az uborka is és a teafilter is vizet von el a bőrből.
A rengeteg víz fogyasztása biztos jó megoldás minden problémára, hiszen hígabb lesz a vér, így jobb lesz a vérellátás.
További ajánlott fórumok:
- Magabiztos, jó kinézetű, okos pasi meghódítása... Hogyan?
- Meg ismerkedtem egy lánnyal annyia problémám vele nagyon fius kinézetű és mélyhangja van.Fiuk járnátok ilyen csajjal?
- Egy őzike kinézetű, hosszú bajúszú, szemöldökű lány csivavának milyen találó nevet adnátok?
- Nekem egy jó ideje az egyik ujjamon apró vízhólyag kinézetű pontocskák vannak és rettenetesen viszket és, ha kiszúrom vagy kikaparom akkor e
- Lumbágó kezelésére tudtok-e valamilyen gyógymódot?
- Fényágy?! Milyen tapasztalataitok vannak a fényágy használatával, és tudtok-e arról valamit, hogy hol lehet ilyen ágyat venni?