Kutyaszagú kanapé! Hogy tüntethetem el a szagot? (tudásbázis kérdés)
Szódabikarbóna, s illóolaj keverékét jól dörzsöld bele egy puhább kefével, s hagyd állni amíg csak lehetséges, aztán a végén egy alapos porszívózás kell már csak. Illóolajon kívül semmi folyadékot ne rakj rá(ha már raktál, esetleg szórj rá sót, az nagyon sok nedvességet képes magába szívni, s elég neki egy porszívózás), mert azt teljesen sehogy nem tudod kiszárítani belőle, és csak ráadásként az is belebüdösödik.
Én a kutya fekhelyét szoktam evvel a technikával tisztítani leginkább az ágymatrac és kanapén mellett, eddig még nem vallott kudarcot. Sok sikert, és majd írd meg, hogy mi hozott sikert. :)
Beszórnám szódabikarbónával és állni hagynám majd alapos porszívózás.
Esetleg a szódabikarbónához lehetne csepegtetni pár csepp 100%-os levendula olajat vagy más 100%-os tisztaságú illatos olajat.
Sziasztok!
Vásároltunk használtan egy kanapét, és egy fotelt. Sajnos amikor hazahoztuk, iszonyatos kutyaszag áradt belőle. (ott nem vettem észre, mert láttam is a kutyát, és éreztem is a szagot, de azt feltételeztem, hogy a lakásban lévő kutyának van szaga) Eszembe sem jutott, hogy a bútor ennyire büdös. Kitisztítottuk géppel, de szag még van. (vanish, és kárpittisztító volt a gépben pucoláskor) Tippeket kérek szépen, hogy hogyan tudom a szagát eltüntetni!?
További ajánlott fórumok:
- Mivel tüntethetőek el a terhességi csíkok?
- Szépen lefogytam, de a pocakom nem tágít. Hogyan tüntethetném el?
- Mivel tüntethetem el a paradicsomfoltot a blúzomról?
- Hogyan, mivel tüntethető el a tyúkszem? Kinek mi vált be?
- A 3 éves kislányomnak futószemölcsei vannak (5db). Mivel tüntethető el?
- Hogyan tüntethető el a dohos szag bútorból?