Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kutyás filmek! (beszélgetés)
Köszönöm! Mindenképp megnézem!
Szia! Az egyik legszebb, legelgondolkodtatóbb és legmeghatóbb kutyás film, a "Kutyahideg". Ne hagyd ki.
Marley meg én
igaz azon úgy bőgtem, mint a beledi szamár :)
Ezt már én is láttam, nagyon jó film! :)
Az Úton hazafelé 1-2 is nagy kedvencem volt.
Viszont online szinte alig lehet valamit már megnézni. Az összes megosztó törölte a videókat.
Én jelenleg a Beethoven 4-t kerestem, de csak letörölt linkeket találtam.
Én még nem láttam de állítólag szomorú. Mikor olvastam róla hozzászólásokat sokan nem is értették, hogy miét vígjátéknak van feltüntetve.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ez lesz a befutó! :) Vagyis az első! Jó kis filmnek ígérkezik.
Most néztem a leírást az Úton hazafelét láttam, csak nem zudtam róla. Jó kis film volt az is.
Marley meg én. Nekem nagyon tetszett.
A "Marley meg én" is elbűvölő és azon is lehet sírni.
Az Úton hazafelé is nagyon aranyos. Én nagyon állatbarát vagyok, és minden filmen sírok, ahol valami gond történik a négylábuval. Gyerekkoromban a "Fekete szépség"-gel voltam így, ő egy ló volt, hát azt is képes voltam végig sírni, hogy az a ló min ment keresztül...
Hacsi meg hát ő szerelem első látásra. A japán verziója is jó
[link]
Találtam egy ilyet, csak győzzem megnézni! :)
HACSI
Nagyon jó, ha sírni akarsz...
Pont a hacsit ajánlottam volna :) Úton hazafelé?
Benji
Kis koromban nagyon szerettem.
Ma már lehet nem nézném meg. :)
Hacsi nekem is a kedvencem, akárhányszor nézem mindig végigbőgöm, már az elejétől.
Sziasztok olyan filmeket vagy meséket keresek amelyek kutyákról szólnak.
Nagy kedvenc volt a Hacsi. :)
Lassie, és Bethoven sorozat már uncsi.
Minden választ köszönök!
További ajánlott fórumok: