Kedvenc kutyás filmek (beszélgetős fórum)
Azóta sikerült megnézni a filmet.
Kutyahideg.
Marley
Hachi...és sokan mások (Kántor,Kutyahideg...stb)
Most eszedbe jut már,
Segítség, kutya lettem! ☻
Sziasztok!
Mi a címe annak a kutyusos filmnek,amelyben 2 árva lányt orokbefogadnak és találnak egy kutyust ,de rejtegetniuk kell,mert a nevelo apjuk allergiás a kztyaszorre. a kutyust Gesztenyének hívják. :)
Szia!
Az a "kutyahűség"= "Greyfiras Bobby"
Ezt keresem most én is!
Skót terrier( nem keverék) és abba a bizonyos városban , a temetőkertben szobra is van a kutyának!
A másik nagy igaz történet Kínában történt, Hatchika története! Amcsi filmet is készítettek belőle! You tube-on beírod a kutya nevét és filmrészletet látsz isteni zenével! A film címe "Hatchiko, a leghűségesebb barát"!
A netről vettük fel! Sok papírzsepi kell a megnézéséhez!
!
Kínában a metrónál van állítva szobor Hacsikonak!
Kántor nyomoz Szamos Rudolf regénye.
Teqilla és Bonetti az is jópofa film.
Nekem a legjobban tetszik : Lassie hazatér,K9000-es terv,Mex 3000,Gazdátlanul mexikóban,Fehér agyar,Rex felügyelő,Beethoven,101 kiskutya.
És még bizti van,csak most ennyi jutott eszembe :}
Kutyahideg-ezt többször láttam már mindig sirás lett a vége
Marley meg én-na ez lett az elsö számú kedvenc kutyás/állatos filmem.
Én általában minden filmet szeretek, amiben vannak kutyák/állatok. Persze ha már a gagyiság határát súrolja, akkor gondolkodóba esem. (Ilyen például a Rin Tin Tin című FILM. A sorozat sokkal jobb. :-))
Amúgy említenék én is egy filmet, de csak mert senki nem említette még eddig: Az ember legjobb barátja. Ez egy "horror", de jó. :-)
Amúgy németjuhászmániás vagyok, minden, ami németjuhász. :-) Elsősorban Rex felügyelő, de csak és kizárólag szigorúan Tobias Morettivel. :-)
További ajánlott fórumok:
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Karácsonyi filmek... melyik a kedvenced?
- Stephen King filmek közül van kedvenced?
- Szeretem a Marvel filmeket. A Batman a kedvenc, de a...
- Keresem a legszebb leánykérést filmekből! Nekem a kedvencem a Jóbarátokból Monica és Chandler eljegyzése! Nektek?
- Dokumentumfilmek - Melyik a kedvenced és miért?