Dokumentumfilmek - Melyik a kedvenced és miért? (beszélgetés)
amik delfinekről szólnak
imádom a delfineket!!!!!
Almási Tamás:Sejtjeink!
A legfantasztikusabb dokumentumfilm!A meddőségről, és az az elleni kemény küzdelemről szól! Párokat követhetünk végig a mesterséges megtermékenyítés rögös útján! Aki teheti, nézze meg!!!!!:)
Sivatagi Show!!!Imádoooom!
Gyerekkorom legemlékezetesebb filmje volt,ha mostanság nézem,akkor már tudom előre mi fog következni:)))
Mostanság az m1-en szokott vasárnap délután 6-kor lenni természetfilm,ha tehetem azokat is nézem.:)
Érdekes mennyit változik az ember,gyerekként utáltam a tengeri természetfilmeket,most viszont a kedvenceim.No meg a madarak...azokat mindig szerettem:)))
Sivatagi show? Hosszú motorozás? Pingvinek vándorlása? Kóla, puska, sültkrumpli? Baraka? Koyaanisqatsi és a másik 2 kimondhatatlan nevű? Jamie Oliver, a pucér szakács? Fahrenheit 9/11? Bolygónk, a Föld? Valamelyik másik?
Melyik érintett meg legjobban, miért ajánlanád másoknak, milyen gondolatokat ébresztett benned?
Ha van véleményed, szólj hozzá. :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik virág a kedvenced?
- Karácsonyi filmek... melyik a kedvenced?
- Melyik csoki a kedvenced? Étcsoki vagy tej? Töltött vagy töltetlen?
- Tudsz ajánlani egy olyan postafiókot ami nem olyan lassú mint a freemail és nem olyan megbízhatatlan mint a lajt? Neked melyik a kedvenced?
- Melyik Réka dvd a kedvenced, miért és milyen gyakran tornázol rá?
- Melyik a kedvenc könyved, és miért a kedvenced?