Kutyám összeragadt egy másik kutyával, lehet baja? (tudásbázis kérdés)
A him kutyak testi felepitese mas mint legtobb mas allat himeknek.
A megtermekenyiteshez szukseges himvesszoje ugy van felepitve, hogy a testetol kezve szamitva, ket verrel telitodulo dudor van rata, ami az aktus alatt lassan felduzzad, hogy a megtermekenyites utan, ne csusszonak szet a nostennel.
A nosten huvely bemenete zaro izmai, osszehuzodnak, es a himtagot nem engedik kicsuszni belole a ket oldali felduzzadt csomo resze.
Amibol egy ido utan eltavozik az osszegyult ver, es a ket testresz eltudja egymast hagyni. Ezert tortenik az un. "osszeragadas" a kutyaknal.
Biologia, testek mukodese. Sok informaciot talalhatunk ra a konyvtarakban is.
Én is ettől tartok. Pedig...
(Úgyis hiába írnám)
Az állatorvosnak meg kellene mondani, hogy az a nyavalyás kutya nem nézte a naptárat.
Nem az összeragadás a lényeg, az csak átmeneti dolog.
A szuka gazdája sem érthető, tüzelő kutyát nem viszünk a futtatóba. De a kan kutya gazdija vajon mit tett a kezdeti érdeklődés és az összeragadás közötti időben?
Vagy ha a kutyájával van, akkor mégsem a kutyájával van?
Az "igénytelen" kutya nem egyenlő a beteg kutyával.
Én többek között ezért sem viszem a kutyámat ilyen helyekre. Ivartalanított, oltott, féreghajtott, ennek ellenére nem szeretem ha más ismeretlen kutyákkal van.
Ha meg mégis futtatóra viszed az ebet, végig legyen rajt a szemed. Már csak azért is, mert még nem ivartalanított.
Az az utca széli céda odatartotta magát? 🤣
Majd beperelnek "gyerektartásért" Valószínű ikrek lesznek. 🐩 🐶 🐕 .
Ha a te kutyád féregtelenítve van, oltva akkor nem lesz bajjja. A babéziát kullancstól kaphatja, de szívférget kaphat.
Igénytelen szuka. 🤣🤣🤣
Nemi betegsége akár lehet is.
További ajánlott fórumok:
- Rendeltem SuperShock Max szempillaspirált, azt mondták, ez nagyon jó. Feltettem a szempillámra és összeragadt. Valamit rosszul csináltam?
- Mit tegyek, ha az egyik kutyám bántja a másikat?
- Jön egy barátnőm ideiglenesen 2 hétre 2 kutyával, 2 kutyám mellé. Hogy szoktassam össze a fiatal kutyámat az övével?
- Valaki nem tudja: Miért nem lehet a törött vázát összeragasztani??
- Bögrét milyen ragasztóval lehet összeragasztani?
- Mivel lehet a mézeskalács házikó falait összeragasztani?