Kutyakozmetikust keresek Sopronban! Ismer valaki türelmes, hozzáértő szakembert? (tudásbázis)
6. Kiccicu
2009. dec. 14. 19:10
Gabi,és a IV. László Kir. utcában majdnem a tescóval szemben van.Ő nagyon jó. Eddig még mindenkinek bejött. Tiszta szívemből tudom ajánlani.
5. fyramin
2009. okt. 13. 13:53
Szia Marianna! Véletlenül nem tudod, hogy a Lehárba vesznek-e fel frissen végzett kutyakozmetikust alkalmazottként?
4. Marianna1973
2009. okt. 9. 15:13
Megkerested? Bevált?
3. Marianna1973 (válaszként erre: 2. - FHelga)
2009. ápr. 16. 11:53
Szia!
A Lehár Ferenc utcában van egy nagyon türelmes és jó szakember, Ildikónak hívják, szívből ajánlom. Ha komolyan érdekel, küldök címet, telefonszámot.
2. FHelga
2009. márc. 21. 10:22
senki?
1. FHelga
2009. márc. 20. 11:10
Sziasztok Sopronban keresek rendes,hozzá értő türelmes,és nem utolsó sorba ügyes kutyakozmetikust.Már annyi rémhirt hallottam,hogy nem merem elvinni csak úgy valakihez az én Mollymat.
További ajánlott fórumok:
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Ha külföldön sokkal több pénzt lehet keresni. Miért csodálkoznak, ha minden jó szakember/ a legtöbb ember kimegy oda dolgozni?
- Komoly, nem mindennapi bőrprobléma! - Megoldás? Főleg szakember véleményét, tanácsát...
- Az első szerelmet el kell felejteni - a szakemberek szerint
- Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket?
- Magatartászavaros gyermek integrálása óvodai csoportban. Tanácsot, segítséget kérnék, hozzáértő szakembertől.