Az első szerelmet el kell felejteni - a szakemberek szerint (beszélgetés)
Nem, csak Tutu28 megnézte az adatlapom és látta, mennyi mindent szeretnék megvalósítani az életben...
Vágyaink beteljesülése mennyire múlik saját magunkon, mennyire másokon, stb.
Köszönöm szépen azért!
Remélem mindenki eléri azt, megvalósítja azt, amit szeretne!
Gondolom,ha eljön az idő,és ott állsz álmaid kapujában,érezni fogsz elég erőt magadban,hogy megvalósítsd azokat,persze,meglehet nem pont úgy,ahogyan elképzelted,de a végeredménye ugyanaz lesz:)
És igen,az is úgy van,hogy környezetünk is befolyásol kicsit,de alapvetően céljainkat nem veheti el,csak lassíthatja azokat.
Hát az lehetetlen))) Miért is kellene elfelejteni?
Az első szerelemem az nagy szerelem volt........
Hú,de régen volt..
:)
Köszönöm!
Biztosan így lesz!
És amint látom,sok sok álmod megvalósításra vár...hajrááá!!!
Igazából nem őt kerestem a késöbbi férjemben. Viszont ha nagy ritkán összefutottunk (300 km-re lakott, ritkán járt erre) tényleg megdobbant aminek meg kell dobbannia.
Annyiban cáfolom a briteket, hogy el kell felejteni az elsőt. Miért kéne. Csak nem kell mércének használni. Az nálunk még gyerek szerelem volt. Nem is lehetett mérce.
Viszont én azt hittem, hogy a férjemmel tök jól éltünk. Aztán ebben a régi-új kapcsolatban jöttem rá, hogy milyen IGAZÁN jól élni valakivel. Amikor mindennap tudod még 4 év után is, hogy szeretnek, mert éreztetik veled.
Köszi.
Amerika nagy álom volt mindig. A válásom után összefogtunk hárman csajok és belevágtunk egy 2 hetes usa útba. Nagyon klassz volt. Akkor már 4 hónapja újra együtt voltam a szerelmemmel, de nélküle mentem. Hiányzott nagyon.
Nagyon szép történet, filmbe illő, tényleg jó volt olvasni. Sok boldogságot Nektek.
(Zárójelben pedig gratula a fogyáshoz is, és irigykedve néztem, hogy jártál Los Angelesben :) )
Én néha összefutok Vele ilyen-olyan alkalmakkor,a legjobb Barátnőm férje volt egy darabig:)(lett)
Egyébként elég ritkán,mert legtöbb idejét böriben tölti:)
De mondhatni "Barátok" vagyunk kb.25 éve,ha találkozunk beszélgetünk,ilyesmi.
Ha nem találkoznánk többet sem tudnám és nem is akarnám elfelejteni.
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Szerintetek el lehet titkolni egy szerelmet, ha olyan iránt érzed, aki nem a párod?
- A szegénység megöli a szerelmet?
- Nektek van szerelmetek? Írjátok le a neve kezdőbetűjét!
- Visszaszerezni, vagy elfelejteni életem legnagyobb szerelmét?
- Hogy lehet elfelejteni egy szerelmet?