Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kusza tejfogak? Mi lehet a megoldás? fórum

Kusza tejfogak? Mi lehet a megoldás? (tudásbázis)

20. sajert
2011. márc. 16. 22:42

A tudásbázis kérdésből egyből levágtam, hogy csak Te lehetsz, Molyka :-DD.

Én évente viszem fogorvoshoz (már háromszor voltunk) :-D. Ha megnyugtató választ szeretnél, akkor hívd fel a gyerekfogászatot, és vidd be időpontra, és akkor nem kell várni (sztk-s rendelés nálunk így is működik, azt hiszem tanácsadás, vagy mi a szösz a neve). Mindig rendben találták, mondjuk én (nem, én nem vagyok paramami :-D) kimondottan vámpírosnak találom a "vámpír" fogait. Olyan vékonyak, hosszúak, hegyesek :-).

19. gne2 (válaszként erre: 17. - Molyka)
2011. márc. 16. 22:39

Ismerőőős! ;)

A tanácsaim talán azért tűnnek megfontoltnak, mert a két gyerekem teljesen más, és sok mindent megtapasztaltam és megélek velük. Az én rengeteg agyalásom is a féltésből fakad. ;)

18. arrival (válaszként erre: 3. - Molyka)
2011. márc. 16. 22:36

Amíg nincs meg mind a 20 addig ne aggódj, mert egymást igazítják.

A barátnőm kislányának mikor 8 foga volt az felső-első 2nél hatalmas hézag volt. Mostanra megvan mind, és szépen összetolták a rést, egy hajszálnyi hézag sincs.

Egyébként a kusza tejfog legyen a legnagyobb gondotok :)

17. Molyka (válaszként erre: 16. - Gne2)
2011. márc. 16. 22:03
Akkor "jó", illetve nagyon nem, de ha tudnád mi minden kitalált "baja" volt már V-nak amiket le se merek írni.
16. gne2 (válaszként erre: 14. - Molyka)
2011. márc. 16. 22:01

Ajaj... Ha tudnád... :D Nagyon-nagyon aggódós vagyok, mert rengeteget (értsd: minden hülyeséget) összeolvasok, és aztán össze is kombinálom a dolgokat.

A fogacska csak egy apróság az agyalásaim közül. :(

15. Molyka (válaszként erre: 13. - L.BubuIina)
2011. márc. 16. 21:54
soha nem késő... az a fura, hogy itt van helye a kisfiamnak, hiszen még csak a kettes fogacskák felül
14. Molyka (válaszként erre: 12. - Gne2)
2011. márc. 16. 21:50
Én ezt nem hiszem el! :D Te tűnsz az olvasóim közül a legmegfontoltabb, legkomolyabb édesanyának, aki nem ijed meg holmi fogas baromságoktól, mint pl. én :)
2011. márc. 16. 21:47

Szia!

Sajnos nálunk mindenkinek torlódásai vannak. Szinte 100%, hogy mindkét gyerekemnek fogszabályzó kell majd. Az a jobbik eset, ha keveset kell igazítani, amikor nagyon kusza akkor pedig más eü.i problémát is okozhat. Én mostanában érzek erős késztetést, hogy magamnak is megcsináltatom.

12. gne2
2011. márc. 16. 21:40
Én is paramami vagyok, állandóan a netet bújom, ha valami gondot vélek látni. Mindjárt lefényképezem a kicsifiú fogát, és felrakom. Szerintem Viktor foga gyönyörű, és semmi baj nem lesz vele! Ahogy kinő majd mellette a másik, akkor rendeződni fog! :)
11. Molyka (válaszként erre: 10. - Gne2)
2011. márc. 16. 21:37
Szeretem amikor Te osztod meg a tapasztalataidat... ez nem csak ferde, hanem bentebb nő mint a többi, ezért aggódom.
10. gne2
2011. márc. 16. 21:35
A lányomnak nagyon szép, szabályosak a tejfogai, a kicsinek egy már eleve ferdén nőtt ki. A fogorvos azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, majd lesz még idejük rendeződni, egyik terelgeti a másikat! :)
9. 6752c58fe3 (válaszként erre: 3. - Molyka)
2011. márc. 16. 21:34
Nekem a tejfogaim úgy, ahogy rendben voltak, a kesze-kuszaság a maradandóaknál jött :) Felesleges paráznod.
8. EpresKrisz (válaszként erre: 1. - Molyka)
2011. márc. 16. 21:32
Te tényleg egy igazi para mami vagy!!!!
7. Molyka (válaszként erre: 6. - 9b10f3d7ff)
2011. márc. 16. 21:29
gönyörű, mint egy cikk-cakk vagy egyenletes szép? Van tapasztalatod?
6. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 3. - Molyka)
2011. márc. 16. 21:26
Van esélyetek, hogy gyönyörű fogsora lesz. :)
5. Naposcsibe (válaszként erre: 4. - Molyka)
2011. márc. 16. 21:26
Megint egy rugóra járt az agyunk.De ne aggódj,rendeződnek a fogacskák,ha mind kibújt.
4. Molyka (válaszként erre: 2. - Naposcsibe)
2011. márc. 16. 21:25
Pedig be se mutatkoztam! :)
2011. márc. 16. 21:24

Sziasztok, én egy olyan anyuka vagyok, aki minden miatt parázik, röviden, a legnagyobb paramami a világon.

Kisfiam 10 hónapos, jönnek a fogacskái. Az első kettő szépen kibújt, majd a harmadik is felül, majd megint egy alul, és ismét egy felül. Így lett a fiam ötfogú. A felső kettes fogacskák következtek, már előbújt kocog, de nem egy vonalban az első kettővel, hanem bentebb jó pár miliméterrel. Természetesen kétségbe estem. Vajon kuszán lesznek a fogacskái? Vagy van remény hogy egy vonalba kerüljenek? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2. Naposcsibe (válaszként erre: 1. - Molyka)
2011. márc. 16. 21:22
Már megint paramami vagy:) Ha kinő a többi,akkor rendeződhetnek még.Viktornak nem is kusza!
2011. márc. 16. 21:20
Kusza tejfogak? Mi lehet a megoldás?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook