Kusza tejfogak? Mi lehet a megoldás? (tudásbázis)
A tudásbázis kérdésből egyből levágtam, hogy csak Te lehetsz, Molyka :-DD.
Én évente viszem fogorvoshoz (már háromszor voltunk) :-D. Ha megnyugtató választ szeretnél, akkor hívd fel a gyerekfogászatot, és vidd be időpontra, és akkor nem kell várni (sztk-s rendelés nálunk így is működik, azt hiszem tanácsadás, vagy mi a szösz a neve). Mindig rendben találták, mondjuk én (nem, én nem vagyok paramami :-D) kimondottan vámpírosnak találom a "vámpír" fogait. Olyan vékonyak, hosszúak, hegyesek :-).
Ismerőőős! ;)
A tanácsaim talán azért tűnnek megfontoltnak, mert a két gyerekem teljesen más, és sok mindent megtapasztaltam és megélek velük. Az én rengeteg agyalásom is a féltésből fakad. ;)
Amíg nincs meg mind a 20 addig ne aggódj, mert egymást igazítják.
A barátnőm kislányának mikor 8 foga volt az felső-első 2nél hatalmas hézag volt. Mostanra megvan mind, és szépen összetolták a rést, egy hajszálnyi hézag sincs.
Egyébként a kusza tejfog legyen a legnagyobb gondotok :)
Ajaj... Ha tudnád... :D Nagyon-nagyon aggódós vagyok, mert rengeteget (értsd: minden hülyeséget) összeolvasok, és aztán össze is kombinálom a dolgokat.
A fogacska csak egy apróság az agyalásaim közül. :(
Szia!
Sajnos nálunk mindenkinek torlódásai vannak. Szinte 100%, hogy mindkét gyerekemnek fogszabályzó kell majd. Az a jobbik eset, ha keveset kell igazítani, amikor nagyon kusza akkor pedig más eü.i problémát is okozhat. Én mostanában érzek erős késztetést, hogy magamnak is megcsináltatom.
Sziasztok, én egy olyan anyuka vagyok, aki minden miatt parázik, röviden, a legnagyobb paramami a világon.
Kisfiam 10 hónapos, jönnek a fogacskái. Az első kettő szépen kibújt, majd a harmadik is felül, majd megint egy alul, és ismét egy felül. Így lett a fiam ötfogú. A felső kettes fogacskák következtek, már előbújt kocog, de nem egy vonalban az első kettővel, hanem bentebb jó pár miliméterrel. Természetesen kétségbe estem. Vajon kuszán lesznek a fogacskái? Vagy van remény hogy egy vonalba kerüljenek? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- A szakítás lehet az egytelen megoldás?
- Megcsalt feleségként melyik lehet a jobb megoldás?
- Ebben az esetben lakás kérdésben mi lehet a jó megoldás?
- Anyai féltékenység? Vagy mi lehet? Szerintetek van megoldás?
- Ez lehet pszichológiai probléma? És ha igen, mi a megoldás?
- Ha sürgősen megoldás szükséges a társasházban, mit és hogyan lehet tenni?