Kupakgyűjtés Balázsnak (beszélgetés)
A kupakok leadhatók Budapesten a Komjádi uszodában a kabinosoknál, illetve Szabó Joe olimpiai bajnok irodájában Bernáth Csillánál.
Köszönjük!
Sziasztok!
Hajdúböszörményben is lesz cím, ahol leadható a kupak, amint megvan, beírom.
Sajnos azok nem! Mindig gyűjtik valakiknek a kupakokat, az egy alapítványé.
Ha személy szerint Balázskának adnád, akkor az itt leírt elérhetőségeken add le, vagy ha nem felel meg egyik sem, írj, hogy tudjuk megbeszélni.
Köszi mindenkinek
Szép napot! :)
Szia liza52!
Beváltják egy műanyagfeldolgozóban és a pénzből az őssejtátültetés utáni steril állapotot próbálják megoldani, vagyis az ahhoz szükséges eszközöket Balázskának. Merrefelé laksz? ( Az elszállítás miatt)
Szép napot
zsubab
Köszi az eddigi kupakokat, még gyűjtsünk jó sokat!
Legyen szép napotok!
:)
Szia!
Köszönjük a segítséget! :-)
Szia!
Én is gyűjtöm már jó ideje és mivel átérzem a helyzetét a kisfiúnak, másokat is erre biztatok!Igaz messze vagyok az átvevőhelyektől, de ha összegyűlt jó sok akkor majd felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk.
Sziasztok!
Kérlek benneteket olvassátok el a belinkelt cikket, és lehetőségetekhez mérten támogassátok keresztfiamat kupakokkal.
Debrecenben, Miskolcon, Mátészalkán és Kisvárdán, Budapest IV. kerület 1042, Nyár utca 99-ben(NYÁR CUKRÁSZDA), illetve Kerepesen meg tudjuk oldani az átvételt. (Remélem ez a cím nem minősül reklámnak, tényleg csak azért írtam le, hátha valakinek közelben van)
Köszönöm!