Különbségek párkapcsolatban (beszélgetős fórum)
En birom ha vki oszinte. 😊
Mert nincs vele semmi "problema", meg hatha jobban megismerem. Nem tudom; szar egyedul.
Es arrol mi a velemenyetek; ha a pasi szetkurtoli a randit 1 kozos tarsasagban?
Csak sztem illetlenseg?
Plane; hogy csak 1 talalka...
Szerintem az jár jól aki a saját ligájában játszik .
Ha Nagy az anyagi különbség előbb utóbb feszültséget szül.
Szia!
Igen.
Nem.
Szívesen!
Mindennek az alapja az őszinteség. Ha tiszta lapokkal játszotok, akkor nem kell attól tartani, hogy később meglepetés éri bármelyikőtöket.
Ha valakit esetleg zavar a barátja/barátnője korábbi élete, azt jobb az elején tisztázni.
Ő nem élt még együtt előtte senkivel, én több évig is.
Még csak ismerkedünk, de nem szeretném, ha később túlzottan nagy meglepetés érné akármelyikőnket.
Akkor ezek szerint nálatok esetleg gond van abból, hogy kinek mennyi kapcsolata volt azelőtt, hogy ti összejöttetek?
Ha ezek véglegesen lezárt kapcsolatok, és őszintén elmondtátok egymásnak, elvileg nem lehetne probléma. A múlt - elmúlt. Mindegy, hogy egy vagy nyolc-tíz kapcsolata volt azelőtt bármelyik félnek.
Nálunk nem voltak, most sincsenek hatással sem a jövedelmi viszonyok, sem a lezárt, korábbi kapcsolataink a mi kettőnk kapcsolatára.
1, Nekem nem.
2, Talán kicsit, mert ha szerelmes volt valakibe, akkor természetesen engedett a vágyinak. Viszont aki nem válogatta meg kapcsolatait, azokkal nem akarunk párkapcsolatot.
Sziasztok!
Hatással van az egy kapcsolatra, ha a nőnek jobb az anyagi helyzete?
Számít az, hogy kinek mennyi rövidebb/hosszabb kapcsolata volt?
További ajánlott fórumok:
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Mennyi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban?
- Létezik-e társadalmi különbség párkapcsolatban a napjainkban?
- Mi a különbség a szerelem és a szeretet között egy párkapcsolatban?
- 14 év korkülönbség sok egy párkapcsolatban?
- Korkülönbség ismerkedésben, párkapcsolatban (fiatalabb férfi)