Küldött valaki mostanában nagyobb pénzösszeget belföldre? Melyik szolgáltatóval? (beszélgetős fórum)
Pl. Hegyeshalom, Szentgotthard, Nagykanizsa, Barcs
Én Debrecenből is elmennék, ...mi van legmesszebb? DD Oda is.
Annál is inkább, mert 1x parkolóban vettünk át egy ház árát / nem a nokiás dobozos /, akkor hozták állítólag a bankból, hát csak egy tízezressel volt kevesebb.
Hacsak nem Gyularol Sopronba, vagy Nagykanizsaról Zahonyba...
Igen összeszedett vagyok. DD
De most komolyan: országon belül kell eljuttatniuk ennyi pénzt..nem éri meg, hogy legalább félúton találkozzanak? Nem értem az ilyet.
Az ötleted jó! Ha olyan messze van, félúton is találkozhatnak.
De mondom; a postagalamb is jó. DD
Valaki már ajánlotta, hogy ennyi pénz megér egy utazást. pl.
És a te "avruk jó ötleted" hol van??
Ja, hogy olyanod nincs...
Látom, na!
Másodlagosnak is avruk jó ötlet...azért 1 milkáról van szó!
Dobozban feladottra értéknyilvánítást kell jelölni. Biztosítás csak arra az értékre van, amennyit a feladó elismer. Ha keveset ír rá, akkor elveszés esetén annyiért reklamálhat.
dobozban feladni tilos; a rontgenen pedig pontosan beazonosithato a tartalma;
Azt másodlagos lehetőségnek írtam, ha nem látnád...
De még mindig jobb dobozban feladni (vagy futárszolgálattal küldeni), mint borítékban.
Nincs egy nyugdijas, megbizhato ismeros, akinek odaadnad es elvinne x helyre x osszegert?
Persze; dobozban, borítékban, vagy postagalambbal..:((
Ha 20 ezerről van szó, akkor azt mondom, hogy nem sikerült....Na de ennyi pénznél borítékba, postán....azért nem úgy van, hogy nem sikerült...
Van, akinek sikerül, van akinek nem. Igazából én sem ezt választanám, de nyílván mérlegel az ember mindent.
Meghát a számlán azonnal bevétel, mivel magyarázza azt az illető, honnan van? A NAV vizsgálja az ilyet.
5-10ezer forintokat pedig már én is kaptam postán, borítékban. Hát nem tudom.
Lehet, de biztosíték sose árt.
Lehet,hogy azért nem lehet számlára utalni, hogy ne emeljék le rögtön nem azért hogy ne legyen nyoma.
Jav: irasd
Ipadről írok, és hülye a gép
Ekkora összeg esetén jobb a személyes tanuzott átadás. Nem tudom miről van szó, de csak így vagy illetve lehetsz bebiztosítva. Mindenképp írásos alá egy átvételi papírt. Sose lehet tudni.
[link]
Tuti megbízhatóak. Igaz én még csak külföldre küldtem velük, de ha oda kiért 24 órán belül akkor belföldön sem fog eltűnni.
Úgy tudom, tilos pénzt küldeni csomag/boritékban.
Ugyanakkor meg a fémkereső kimutatja és máris lába kelt, hiába ajánlott.
Nem forgalomképes papirpénz esetén tapasztaltam
Ha borítékban küldené biztos nem maradna nyoma.
További ajánlott fórumok: