KSZDÉSZ igazolvány - használtátok már? (tudásbázis)
Te még hiszel a mesékben? A Benefit és a Net Kft tulajdonosa egy Zs.A.
Én egyiktől sem hiszem, hogy egy fillért is kapok!
Amúgy tele minden hírdetéssel űj referenseket keresnek!
Sziasztok!
Én a KSZDÉSZ NET-nél is dolgoztam. Még rosszabb! Úgyhogy csak alátámasztani tudom az előttem szóló gondolatait. Annyit még a KSZDÉSZ Benefit Plusz javára, hogy nyilatkozott, szándékában áll kifizetni a tartozásait.
Sok sikert az új referenseknek. Vidéki viszonylatban nem valószínű, hogy az üzemanyagköltségüket megkeresik.
Sziasztok!
Én dolgoztam a KSZDÉSZ Benefit plusz Kft-nél.
A feladatom az volt , hogy iagzolványokat adjak ki a közszférában dolgozoknak 390 Ft -ért amiért már 2008 ban fizettek egyszer.Sehol nem tudták használni ezért nem nagyon kellett senkinek.
A honlapon fent lévő cégek 90% a nem létezik vagy már régen nem ad kedvezményt. Sőt van aki mivel nem fizette a díjat és behajtást eszközölt a cég a nagy semmiért feljelentést tett a cég ellen.
Ezért jött létre a a KSZDÉSZ Net Kft ami még ennél is rosszabb mivel ismét csak ideiglenes igazolványokat ad 890 Ft-ért. A palsztikot már ingyen adja cak azért , hogy partnerektől pénzt szedjen be. Akik kedvezményt adnak.
Megyei igazgatóságokat hoztak létre, ahova alkalmazottként vettek fel irodai munkára embereket akikiet nem hogy nem jelentettek le de ki sem fizetek és a hónap elején elküldtek. Az irodákat bezárták, mivel bérletidíjat sehol nem fizetek.
A referensek sem kapják meg a beígért jutalékot csak akkor ha partner cég a papírboltban vett nem szigorú számadású bevételi pénzbizonylatra hajlandó kifizetni az éves díjat. Akkor annak 20% -ár számla ellenébe kivehetik. Na ki az a felelőtlen válalkozó aki számla nélkül kifizet közel 60.000 Ft-ot. Krinya5 ha szeretsz úgy dolgozni, hogy nem fizetnek érte és van 5000 ft-ot, hogy Pesten részt vegyél egy úgy mond tájékoztaton.Próbáld meg! A hónap elején kb 50 ember lépett le a cégtől úgy, hogy nem fizették ki a munkájukat!!! GUSZTUSTALAN!!!
Ma próbáltam meg használni egy gyógyszertárban, de azt mondták, nincsen a rendszerben, hiába van fent a honlapon, mint hivatalos elfogadóhely.
Valakinek van pozitív tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Nem kötelező oltatni, de ha nincs oltási igazolvány, akkor...?
- Eltörlik valaha az oltási igazolványt?
- Használta már valaki boltban a szép kártyáját? Odalehet adni családtagnak, vagy igazolványt is kérnek?