Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Krémsajtos almasaláta recept

Krémsajtos almasaláta recept

A Krémsajtos almasaláta hozzávalói:
1 kg savanykás alma
2 dl tejföl
10 dkg tejszines krémsajt
1 csomó zöldhagyma szárával együtt
1 citrom leve
1 mokkáskanál bors

csípet cukor


A Krémsajtos almasaláta elkészítési módja:
A hagymát a zöldjével együtt vékonyan felkarikázzuk. A krémsajtot a tejfölt a hagymát a hagymazöldet és a fűszereket összeturmixoljuk. Az almát kicsumázzuk és héjastól vékony csíkokra vágjuk.Tálba téve meglocsoljuk a citromlével.15 percig hagyjuk állni,közben többször átkeverjük.Szűrőlapát segítségével az almát átrakjuk egy másik tálba ,majd a visszamaradt citromos lét hozzáöntjüka mártáshoz.Átkeverjük egy csípet cukrral ízesítjük,végül ráöntjük az almára.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A krémsajtos almasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook