Krémsajt pástétom recept

40 dkg juhsajt
20 dkg tejszínes krémsajt
2 dl tejföl
só, őrölt bors
2 evőkanál citromlé
1 csomag snidling
4 levél zselatin
A Krémsajt pástétom elkészítési módja:
A juhsajtot megreszeljük (ha nagyon puha, ledaráljuk) és a tejszínes krémsajttal meg a tejföllel simára keverjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd a fölaprított snidlinget is hozzáadjuk. A zselatint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és meglangyosítva jól elkeverjük a sajtkrémben. A masszát fóliával bélelt őzgerincformába töltjük és hűtőben legalább 4 órán át, dermesztjük. A formából kiborítva, fölszeletelve adjuk asztalra.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. dec. 5. 06:41
A krémsajt pástétom elkészítési módja és hozzávalói.