Köztisztviselők és kormánytisztviselők napján, hogyan mehetek táppénzre, ha az orvosom nem rendel? (tudásbázis)
5. HeHoKa
2013. júl. 2. 15:22
Köszi, valóban így lett:)
4. eperlevél (válaszként erre: 1. - HeHoKa)
2013. júl. 1. 07:29
utólag felvesz holnap....
3. Miss Sárika
2013. júl. 1. 07:27
Ne parázz! :o) A háziorvos legfeljebb 5 napra visszamenőleg veheti keresőképtelen állományba a beteget...
2. 4b6a2525df
2013. júl. 1. 07:22
hát mej at ügyeletre, ott kpsz igazolást, és másnap a házirvosodnak rendeznie kell a napodat
1. HeHoKa
2013. júl. 1. 07:17
Sziasztok!
Mivel az egész éjszaka alig aludtam annyira rosszul voltam, így mit sem sejtve ma reggel már az orvosi rendelőnél vártam jóval nyitás előtt a soromra, amikor egy kedves takarító néni közölte velem (és még az ottaniakkal), hogy sajnos ma nincs rendelés a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja miatt. Ha nagyon rosszul vagyok akkor menjek ügyeletre.
Igen ám, de tekintve, hogy így dolgozni nem megyek, táppénzre kellene felvennie az orvosomnak de ma ez nyilván kivitelezhetetlen.... ilyenkor mi van??
Tudtok erről valamit?
További ajánlott fórumok:
- Terhes lettem, az lenne a kérdésem, mehetek-e táppénzre vagy ilyenkor milyen támogatás jár?
- Gyed alatt jön a második baba.Visszamehetek táppénzre?
- Tartósan beteg gyerekkel, -ha dolgozom és kapom mellé a gyest - elmehetek -e táppénzre, ha beteg lesz az oviban?
- Kismama vagyok. határozott idejű szerződésem ma jár le, ma még megyek dolgozni.hétfőn már elmehetek táppénzre?nem rughatnak akkor már ki?
- Felmondás után elmehetek táppénzre?
- A férjem kapja a GYES-t, mindketten dolgozunk. Elmehetek táppénzre a kicsi jogán, ha beteg lesz?