Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Köztisztviselők és kormánytisztviselők napján, hogyan mehetek táppénzre, ha az orvosom nem rendel? fórum

Köztisztviselők és kormánytisztviselők napján, hogyan mehetek táppénzre, ha az orvosom nem rendel? (tudásbázis)

2013. júl. 2. 15:22
Köszi, valóban így lett:)
4. eperlevél (válaszként erre: 1. - HeHoKa)
2013. júl. 1. 07:29
utólag felvesz holnap....
2013. júl. 1. 07:27
Ne parázz! :o) A háziorvos legfeljebb 5 napra visszamenőleg veheti keresőképtelen állományba a beteget...
2013. júl. 1. 07:22
hát mej at ügyeletre, ott kpsz igazolást, és másnap a házirvosodnak rendeznie kell a napodat
2013. júl. 1. 07:17

Sziasztok!

Mivel az egész éjszaka alig aludtam annyira rosszul voltam, így mit sem sejtve ma reggel már az orvosi rendelőnél vártam jóval nyitás előtt a soromra, amikor egy kedves takarító néni közölte velem (és még az ottaniakkal), hogy sajnos ma nincs rendelés a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja miatt. Ha nagyon rosszul vagyok akkor menjek ügyeletre.

Igen ám, de tekintve, hogy így dolgozni nem megyek, táppénzre kellene felvennie az orvosomnak de ma ez nyilván kivitelezhetetlen.... ilyenkor mi van??

Tudtok erről valamit?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook