Közös vagy külön kassza (beszélgetés)
....Jézusom !!!! azért az öcséd se lehetett nagyon magánál !!! v elvette az eszét a szerelem ?! :(
... hajdanán Apám vett 1 házat , lakottan !!! nem véletlenül adta el akkoriba a tanács , még csak nem is olcsóbban !!! ahogy az ilyesmit szokták ! nem tudták a benne lakó idős házaspárt rávenni , h megvegyék , hát eladták másnak ! csakhát Apám is csak 70 ft !!!! bérleti díjat kapott tőlük , amennyit a tanácsnak is fizettek ! / a 60-as évek / ráadásul be se engedték a saját házába ! csináltatott tervrajzot , h majd 1x.... ha beengedik :( meghalt a néni , majd néhány évre rá az öreg is , akkor csináltatott 1 új tervrajzot az átépítéshez :( aztán elment tőle a kedve , mert a haveroknak ment ő segíteni , h majd azok + neki , aztán elkoptak a haverok , bár lett volna miből csináltatni de mindenre sajnálta kiadni a pénzt , kőművesként dolgozott , jól is keresett , csak fizetni nem szeretett olyasmiért , amit ő is megtudott / volna / csinálni , kár volt érte , mert egyébként szépen precízen dolgozott , csakhát nem tudta okosan hasznosítani a pénzét / se / !
na,csak hogy olyat is mondjak akit kiszúrtak,
az öcsém,miután elvált,olyan helyre sikerült bekerülni,ahol nagyon jól keresett,nagyon jól,
csak hogy sehová sem haladt,mert minden pénzt a kocsmába hordott,erre figyelt fel az ott dolgozó pultosnő,
ha ennyit itt hagy mennyit kereshet,addig csűrte csavarta,még sikerült vele összejönni,
el is vetette magát,
az anyánk,hogy a drága kisfia ne maradjon tető nélkül,ráiratta a házat,
alig került a föld alá,az asszony addig kavart,méd eladták a házat,hogy vesznek közösen másikat,
a vége az lett,mindenéből kiforgatta,semmije nem maradt,
😄,jaj de szeretem én is számolgatni.
Ha ki kell adni a kezem közül , rendesen rosszul vagyok.
Azt a zsugori fajtámat.
én a múltkor az egyik menyemnek mutattam meg,ha valami bajom esne,mit hol talál meg,
papának hiába mutatnám gőze nincs róla mit hol kellene keresni,
Folyószámlákról utalni , állítólag 😀csak én tudok.
Éppen tegnap mutattam meg a férjemnek ,mit hol talál ,ha kórházba kerülnék esetleg.
Itt _küldföld_ egy bankszámlára megy a cucc.
Az otthoni online.
Szerintem csak lusta ezzel foglalkozni.
nálunk csak egy kártya van,az enyém,
az én nyugdijam számlára jön,
a páromét a postás hozza,csak azért hogy mint szokta mondani,
,,,egycsomóban lássam,mielőtt az asszony lenyúlja,,,
nálunk most is én vagyok,
a könyvelő is,meg a pénzügyminiszter is,
a férjem azt sem tudja mikor mit kell fizetni,
amikor hozza a postás a nyugdiját,megkérdezi,
,,,mama,mennyit adsz vissza nyugdijamból,,,
az az övé,meg amit keres a gépeivel,
na,abba meg én nem szólok bele,mire költi,
További ajánlott fórumok:
- Ha külön kasszán vagytok a pároddal, akkor...
- Szerintetek közös vagy külön kassza? Érveket kérnék mindkét oldalról, kinek mi a tapasztalala, melyik a jobb?
- Közös vagy külön kassza volna jobb számunkra?
- Közös kassza-külön kassza
- Közös kassza, külön kassza, ki hogy oldja meg?
- Külön vagy közös kasszán vagy a pároddal? Hogyan oldjátok meg?