Közös megegyezéskor mennyit szoktak adni? SEgítsetek! (tudásbázis)
Ne légy szomorú légy kemény és magabiztos, nehogy már lássa rajtad a tehetetlenséget.
Igen is állj ki magadért és légy erőteljesss!!!!
Tudom(gondolom) kéne minnél hamarabb a pénzt, de gondolj arra , hogy te jöjj ki jól a dologból.
Neki megvan mindene és hát tudod ebbe a hát ugy mondom Országban nagyon kell vigyázzni.
Írd meg lécci mit intéztél holnap..
Kitartást.
Mindenképpen meséld el holnap, mi volt.
Ne mondj semmit, hallgasd meg és érveléssel ragaszkodj az összeghez. Hány hónap lett volna még hátra? 10?
mittom hogy számolta ki, nagyo nfelhúzott ezzel, mondta h úgysem fog ajánlani annyit amennyit a bíróságon kérünk, holott az lenne jogos. én úgy tudtam h annyit kéne ajánlani ami nekem megéri. nekem a jogos jussom éri meg.
akkor mi a fenének lenne alap esetben bírósági tárgyalás meg közös megegyezés, ha am unkáltató már hajlik egyezkedni, de kevesebbért-... nekem az nem éri meg.. senki semmit nem tud?
Bocsi,de ha az ügyvéded nem tudja, az tényleg gáz, de akkor vehetné Ő a fáradságot, ha már fizettek neki, hogy utána szagol a dolgoknak!
Sajnos amúgy Én érdemben nem tudok segíteni, nem értek hozzá,de érdekel mit hoz a jövőd e téren!
értem..
bizti igazad van:)
én még így tudtam.:O)
olyat nem fog ajánlani ami neked jó!!!!
az 1000%...
930 ezer sztem az a jó.
ha abba nem megy bele akkor lehet alkudni de ne nagyon csak addig amíg megéri.
Már bocsi de a te ügyvéded hogy a .. számolta ki a 600-at??
Szerintem is 930 ezer a tutti ami jár.
igen azzal, de az ügyvédem aki van, nem igazán tudja ezt. kicsit béna, nem ilyen ügyei voltak...
:-( azt mondja ő már a 600ba is belemenne. a bíróságon 930at követelünk, mert annyi járna eddig. másfél évig kell alkalmaznia, úgyhogy 10 hónap időarányos ami eltelt... enniy járna most. keresünk vmi szabályt erre, v vmit aki tudjon segítsen. nem úgy szokás h annyit swzoktak adni ami a munkavállalónak megérni?? v vmi hasonló nincs? v vki hallott már ilyen dologról? olvasott esetleg? neten se nagyon találok, olyanokat dob ki h ne menj bele közös megegyezésbe, meg olyat ajánl, ami neked jó, de akkor az ügyvéd mért mond mást?
sztem olyat nem tehet, hogy nem vesz vissza ugyanis én ugy tom hogy 6-hónapig kötelező alkalmaznia téged...
Vagy rosszul tom??
ügyvéded mit mond??
Ők az okosak igazán..
Ugye ügyvéddel mész holnap??
fhú
hát ez sok mindentől függ.
megadják az egy hónap felmondási ídőre járó összeget, és a ledolgozott hónapot akkor a maradék szabit kifizetik..
A végkielégítés ha jár(minimum 3 év munkaviszony után)az nem adják meg csak ha naon rendes a cég
További ajánlott fórumok:
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Márciusban letelik a gyes. Szeretnék felmondani a munkahelyemen közös megegyezéssel, de azt mondták, hogy arról nem lehet szó...
- Közös megegyezéssel válok meg a munkahelytől akkor jár a munkanélküli?
- Mi a véleményed arról, ha közös megegyezéssel az apánál helyezik el a gyermekeket?
- Kényszeríthet a munkaadó a közös megegyezéssel felmondás aláírására?
- Ha a válást most adtuk be közös megegyezés alapján, akkor kb mikorra tűzik ki az első tárgyalást?