Közös hitelből mennyire lehet kiszállni? (beszélgetés)
Update
Sokat beszélgettem vele az elmúlt napokban, bizalmas dolgokat is elmesélt. Tegnap meg autóval haza is hozott. Tetszem neki én is, ez egyértelmű. Látom a viselkedésén + ahogy rámnéz.
Próbáltam puhatolni, hogy a párjával milyen a kapcsolata. Azt mondta a hitel felvételekor úgy gondolták, hogy együtt akarnak lenni, megtalálták egymást, így belevágtak. Hozzátette, hogy ha szétmennek, eladják max a házat, a pénzt meg elosztják, és mindenki mehet. Ennyit mesélt a kapcsolatukról.
Eddig is jó véleményem volt róla, de ő tényleg egy becsületes ember aki szereti a párját, és nem akarná elhagyni. Ezt a vonzalmat le fogom magamban építeni.
Most sikerült elolvasnom a fórumot.
Sírva röhögök! 😂
Hogy lehet valaki ennyire naív?
Atyaég, ez a nyomor csúcsa!
Csak mert egy pasi közvetlen egy kicsit melóban meg egy karácsonyi partin, te már a közös hitelének a felbontásán agyalsz?
Csóri krapek, ész nélkül menekülne, ha tudná milyen matrica vagy.
Hívd el valahova.
Legalább egyértelművé válik, mi a helyzet.
Az biztos, hogy hosszabb távra tervező, hitelt az ember nem akárkivel vesz fel közösen.
Az anyagiak szorosabbá teszik a kapcsolatot, valamilyen szinten.
Valószínűleg frászt kapna ha megtudná, hogy te már azon agyalsz, hogy ő hogy tudna kiszállni a párjával közös hitelből.
Egyből nem szeretné annyira, hogy a közelében legyél.
További ajánlott fórumok:
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Ügyvédi segítséget kérnék, közös ház felének eladása esetén mit lehet tenni?
- Márciusban letelik a gyes. Szeretnék felmondani a munkahelyemen közös megegyezéssel, de azt mondták, hogy arról nem lehet szó...
- A férfi eddig állandóan közös jövőről beszélt, visszavesz és nem akarja, mi lehet az oka?
- Szakítottunk! Vajon lehet még közös jövőnk?
- Hogy működik, ha a lakásunkon jelzálog van (abból a hitelből vettük), és át akarjuk terheltetni egy tanyára? Egyáltalán lehetséges?