Kozmetikustól krémet kimérve, vagy original csomagolásban szoktál inkább venni? (beszélgetés)
Én inkább original csomagolásban ,előnyben részesítem a LR-es termékeket ,de más cégtől
is kísérleteztem már.
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy hozzászólok a témához.
Én nem vagyok kozmetikus. Oriflame szépségtanácsadó vagyok. Viszont sok olyan kozmetikussal találkoztam, aki a Gigi termékcsaládot használta, majd egy számítógépes bőrelemzés után gyökeresen megváltozott a véleménye a termékről,és áttért az Oriflame-ra. Tudom nagy váltás, de ti nagyon értetek a bőrápoláshoz, s úgy gondolom saját tapasztalatok kellenek ahhoz, hogy valaki ilyen nagy váltásba bele merjen vágni. A lényeg: én nagyon ajánlom nektek az Oriflame krémeket, mert nagyon jók!Ekcémás bőrt is kezeltek vele, a lány azóta tünetmentes :) Andi
Ismerem, szeretem, ezért is használtam suli után is míg nem jött a gólya :-D
Egyéb, kiegészítő termékek nélkül is úgy gondolom a lehető legszélesebb körben kiegészíti az igényeket, a sokféle termékcsaláddal, magas színvonalon. Ha egyéb termékeket, szolgáltatásokat bevezetek, ott a választék bővítése a cél, a magas szintű szolgáltatás megtartása mellett.
Ne haragudj, kicsit furcsán érzem magam, mintha tanárnéni/bácsi lennél :-D Bár lehet, nálam jött úgy a leírásból, mintha még tanulnék.
Te is szakmabeli vagy?
A Gigi teljesen jó, ha ismered, akkor az jó alapnak. Paletta színesétésének pedig a már említett natúrkozmetikumok közül válasz egy színvonalasat!
Így magas szinten tudsz szolgáltatást nyújtani a vendégeidnek.
Egy év alatt nagyon sok információt tudsz szerezni a netről és van idő találkozni, beszélgetni olyanokkal, akiknek már gyakorlati tapasztalatuk is van ezekkel a termékekkel. Így már lesz valami rálátásod, hogy milyen eltéréseket várj, a már megszokott Gigi termékekhez képest.
Szia. Eddig Gigivel tanultam, és még egy év mire belevágok(most még gyesen vagyok),szóval semmi nem elképzelhetetlen. De valószínűleg ezzel is folytatom mert ezt ismerem a legjobban, megbízom benne.
Viszont szeretnék mellette majd kipróbálni másokat is, nem zárkózom el. Csak ugye sajnos nem megy minden egyszerre.
Én a helyedben egy picit más irányba indulnék el, de persze függ ez a te beállítottságodtól és a környék vendégkörétől is.
Nézz szét a bio és a natúrkozmetikumok között. Megér egy kis kutatást!
Sok sikert az üzletedhez!
Egyedül a lábammal van baj - némi bőrkeményedés talpon-sarkon, de rendszeresen járok pedikűröshöz. Van még itthon crem 21... (talán inkább nosztalgiából), babaolaj meg citrom.
Talán genetika is...
Nem vagyok ráncos, nem száraz, nem zsíros, nem szeplős, nem anyajegyes. (Azelőtt volt ez-az...)Régebben, amikor nagyon hideg volt és fújt a szél, akkor egy pici Nívea vagy körömvirág. Elromlott itthon... Mostanában jutott eszembe, hogy azt tanították gyermekkoromban, hogy ha hideg van reggel, ne mossuk meg az arcunkat, csak a szemünket.
Egyébként csak hideg víz három sorban, amit rácsapkodok, és nincs törölközés se télen, se nyáron.
Szia!
Kezelés után kimérve szoktam kapni krémet.Közben megrendelem amit szeretnék.