Kozmetikusok, segítsetek! Az utóbbi hónapokban a fazongyanta "letépi" a bőrömet... Napokig gyógyul az az amúgy is érzékeny terület. (tudásbázis)
biztos,hogy az elejen kenyelmetlenul fogod magad erezni,de elso 2,3 alkalom, utana mar nem lesz gond :)
Gondolj bele, hany puncit latnak nap mint nap a kozmetikusok :)
Sziasztok!
Én is gondolkoztam már a teljes intim gyantáztatáson, DE még nem volt hozzá elég bátorságom.Nem érzitek magatokat közben kényelmetlenül?
Na! Képzeljétek! A párom vett magának egy dzsasztotrím nevezetű hajformázó hajvágót, elemmel múködik, amit szoktak hírdetni a Tv-reklámokban is. Kipróbáltam a karján, mit csinál a kis herkentyű. Szuper volt! Tök kopaszra nyírta a karján egy szép hosszú csíkot! :) El is kuncseráltam tőle a mütyürt, hogy használom női borotvának magamon! Szuper! Aki borotvát használ, annak szerintem tökéletesen megfelel egy ilyen kis gép is: eEgyszer fent használja az ember, egyszer meg lent! :)))
Egyébkén korábban epiláló gépet használtam, ami tövestől szedi ki a szőrt. Ez is nagyon kényelmes, mert nem kell kozmetikushoz menni, bármikor előkaphatod, egyszer kell megvenni a kis gépet, és nagyon sokáig lehet használni, ráadásul megfizethető áron lehet hozzájutni.
Szia VViki2!
Lehet, hogy már nem aktuális, mert már váltottál kozmetikust..., de számomra a bevált eljárás a szőreim "kiégetése" volt.
Többféle eljárás van rá, mind drága és 1-2 évig is eltart, de nekem (eddig) még megérte.
Nézz utána a neten, ha első kézből info kell, akkor gyere privibe.
Sziasztok! A veralafutasok a bor nem megfelelo kifeszitese miatt vannak.
Amit en tudok ajanlani: keressetek fel olyan kozmetikat, ahol cukorgyantaval szortelenitenek, vagy masik megoldaskent a blokkgyanta van, amit kis edenykeben olvasztanak fel, es spatulaval kennek a borre. En akarhanyszor csinaltam, meg erzekeny bornel is, semmi problema nem volt vele.
Szegény...
Én hétvégén estem túl életem első intimgyantáján, és szerencsére nem voltak ilyen problémák. Rendesen szétfeszítette a bőröd? Amúgy szerintem is a melegtől lehet. Próbálj ki egy másik kozmetikust.
Köszi a tippeket...
Majd értekezem vele a továbbiakról.
Igen,az is lehet.Vagy a gyantája nem jó.Patronosba is van sok.Én pl a "színes" gyantákat nem szeretem,azokkal én is ezt tapasztaltam.Nálam a zöld színű,azulén tartalmú a nyerő.
A másik lehetőség,még:a nagy meleg miatt a gyanta hamar "málni" kezd,és ha nem húzza le rögtön(és itt fontos a rögtön),akkor még az is lehet a hiba oka.
Igen, behintőporozza. Bár nem tudom mit takar, az "alaposan", végül is nem szokott állni rajta a hintőpor. Régebben hagyományos gyantával csinálta az ex. kozmetikusom, azzal sosem volt ilyen gond. Sajnos ő elment szülni, így váltanom kellett.
Lehet, hogy a technikával van baj?