Középiskolába történő felvételi 2012 (beszélgetős fórum)
Azért gondolj arra is, hogy nem biztos hogy jól emlékezik a megoldásokra. Lehet több jó is van mint amennyire emlékszik.
Tudom mennyire kiborító.Mi is először felvételizünk, bár a hat évfolyamost is próbáltuk, és ezért már egy picit megedződtem.
Mi megnéztük:-(
A magyar nagyon jó lett,de a matekon inkább sírnék!
Nem kell izgulni, a vektoros tényleg nem tananyag, 1 pontot veszít vele, de valami olyan volt írva, azt megadják. Nem az volt a lényeg, hanem az origóból kellett rajzolni egy nyilat ami a tükrözés irányát mutatta volna.
Nézzetek rá a megoldásokra. www.oh.gov.hu
Sziasztok!
Nálunk is úgy jött haza a gyerek,hogy mi az a vektor!
A másik a magyarban a halandzsa verstől én dobtam egy hátast....
Szegény akkor nem csoda ha 100%-ba nem ott volt az esze,főleg hogy olyat is kérdeztek amit tényleg nem tanultak még!
Ráadásul a pánik gyilkok,ha jön hiába ötös tanuló!!!
Igen ezen mi is csodálkoztunk, a gyerekek nem is tudták megoldani.
A magyar az a fiamnak 100% lett de a matek,hát..........
Én tavaly felvételiztem,igaz nekünk emlékeim szerint nem volt benne ismeretlen dolog,de ilyenkor azt szokták mondani,hogy többféle tankönyv,tanmenet van,amik más sorrendben veszik a tananyagot.
A mi tanárunk tavaly direkt ezért más sorrendben tanított,mert ami nem szokott benne lenni,azt a tanév végére tette.Viszont így a szóbeli felvételin égtem kicsit,amikor olyat kérdeztek,amit már rég vennünk kellett volna
A metematika feladatok között volt egy inkorrekt is, ugyanis a függvényeket csak az év vége felé tanulják a tanmenetek szerint.
Hogy kerül egy "ismeretlen" fogalom a felvételi példák közé?