Közeljövőben repülővel utazom. Kell magammal vinni a térdembe épített fémekről "igazolást"? (tudásbázis)
Én többször, több országban voltam már a "fémeimmel" külföldön. A magyar oldalon mindig mondom, hogy protézisek, a külföldin nem, de ott is csak pluszban átvizsgálnak a kézi csipogóval, végigtaperolnak (kb. fél perc), és még mindig átengedtek így, kérdés nélkül.
Igazolást lehet egyébként hamisítani, de a műtéti hegeket nehezen! (Már ha bevinnének a fülkébe vetkőzni.) :)
Hátha másokat is érint: egyáltalán nem pittyegett a térdem egyik kapunál sem! (a bizsu fülbevalóm annál inkább-szóval megvolt a tapizás)
Valószínűleg olyan anyagból vannak a csavarok, amire nem izgulnak ezek a szerkezetek!
Igen,be szoktam jelenteni,de mára már ismernek annyira,hogy eltekintenek az igazolástól:)))Csak egy jónapot és már mehetek is.
Na jó,az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy Kubából visszafelé azért meglepem őket egy kis jó minőségű anyaggal!!:DDDDDDDD
Hidd el,megértelk,de szerintem az lenne a legjobb,ha kapásból a reptéren érdeklődnél ez ügyben,de mihamarabb,nehogy tényleg ott kelljen érzékeny búcsút venni a családtól,bár kétlem,hogy ennyire hitetlenek lennének a biztonságiak.Egy telefont megér szerintem.
Én már attől is féltem,hogy a nagyobb áruházakban becsipogok,hiába mondta 1-2 "fémes" társam,hogy ettől ne féljek!:)))
Áhh....nemááá...még csak nem is kukkolnak?? Így nem is olyan buli!:DD
Köszi!:)
Van benne valami!
Na de akkor mit csináljanak szerencsétlen "fémesek"??:) Mit vigyek még róla? Vagy vigyem a dokit is és majd ott felnyit?:D
Engem sem figyelmeztetett, csak előre gondolkozom! Tényleg nincs kedvem a kapuból integetni az elutazó családomnak!:)
Külön teremben kell vetkőznöd, és nők lesznek bent. Sehol egy FÉRFI! Így is megéri? :)
Jó nyaralást!
Nekem is van fémem,de erre nem figyelmeztetett a doki!:)
Szerintem egy igazolástól nem hatódnak meg a reptéren,nagyon jól tudják,hogy akár azt is lehet hamisítani,....ha már egy bombát fel tudnak vinni a gépre...!:)
Persze,hogy gyanakvók,még ha a te igazolásod eredeti is!
A doki lehet,hogy tájékozottabb ez ügyben,lehet,hogy már adott ki igazolást erre vonatkozóan igazolást!Kérdezd meg tőle!
Na nembaj!
Nekem még egy vetkőzést is megér ez az út!:DD
Köszi!:)
Hát gyanítom előre, hogy papír ide, papír oda, félre fognak állítani!:)
Mondjuk kíváncsi vagyok, mindenhol kérik-e!?
Mert ugyebár ha átvizsgál a kézi pittyegőssel, akkor máris kiderül, hol a furfang! És nem hinném, hogy valaki a térdébe rejti pl. a kést!:D
Köszönöm a válaszokat!
Akkor mindenképp megyek a dokihoz, beszerzek egyet!
Remélem, ő tudja, milyen kell! Nem nagyon szeretnék visszafordulni!:S
:)
Hát engem mondjuk vetkőztethetnek!:D
Nem jól mondtam. EU-n belül is kell, hiszen a repülőtér kapuja becsipog, bárhova mész.
Elnézést.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Milyen utazni repülővel?
- Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja?
- Szülő otthon tarthatja a gyerkőcöt, megfázás esetén? (..vagy kérik az oviba az orvosi igazolást)
- Mit jelent zuhanó repülővel álmodni?
- A bölcsődei előjegyeztetéskor is kérik a munkáltatói igazolást?