Ennyi idős koromban hál' Istennek nem volt súlyproblémám. Bármit, akár a WC ajtót is felvehettem, abban is csinos voltam. Csak hát a kor, és főleg a hülye pajzsmirigy alulműködésem...
pl nekem nagyon izmos labaim vannak,ezert en hiaba vennek fel alol szük nadragot,olyan labaim lennenek mint 2 eiffel torony:P
Amugy nem mondom mert csinos vagyok,de nem aza vekony fajta...De mivel nemakarok ugy kinezni mint egy vizilo,inkabb kerulom az alol szoros nadragokat,de az egyenes szabasuak es a kicsit bovebb aljuak nagyon jol allnak.:)
Olyan amiben jol erzem magam,ami a legjobb,legszebb testi tulajdonsagaimat tukrozi vissza.
Ezenkivul nem szeretem a divatot majmolni,pl sargaba vagy mittudomen milyenbe oltozni,csak mert mindenki mas azt teszi,es ez a divat...
Ahogy eszrevettem ,sokan hajlamosak arra hogy azert hordjanak csiponadragot vagy alol szoros nadragot mert ez a divat,es azt nem gondoljak meg hogy a nagy sonkacskak meg a kibuggyano pocak meg uszogumi nem vmi "trendi"latvany:)
Hat en nem tartozok kozejuk,tudom milyen szabasu,szinu es stilusu ruhak allnak jol nekem,es ezeket hordom,nem megyek masok utan:)
Legyen sportos vagy kenyelmes...:) nem baj ha hip-hop os is...meg kenyelmesebb...de azert meloba nem allitok be xxl el es holmiaimba....ami persze csak nekem xxl mert masnak normal meretu..:))..minden ok amibe en jol erzem magam....