Kövérebb férfi és teltebb nő alkothatnak egy párt? (beszélgetés)
nem értem a kérdést,miért ne lehetne boldog
Miért,ne alkothatnának?
Hol van az előírva,hogy sovány csak sovánnyal,sovány csak kövérrel...stb....alkothat párt?
A szerelem ne ismer határokat,s a szívnek nem lehet parancsolni....a kölcsönös vonzódás számít:)
Bárki bárkivel alkothat párt, ha szereti, a kérdésből következően valamelyik felet itt zavarja vagy a saját, vagy a párjelölt testalkata.
Semmi sem számít, ha valaki vonzódik valakihez :) és ki a fenét érdekel mások véleménye? :) Sokszor a rossz vélemény csak szimpla irigységből fakad.
Ezt egyáltalán meg kell kérdezni? Ennyire a mi megítélésünktől függ, hogy ez a két ember, aki egyébként vonzódik egymáshoz, összejön-e vagy sem?
És ha most itt mindenki azt írja, hogy nem alkothat egy párt, akkor mi lesz? Akkor hiába nagy szerelem, nem lesznek egy pár? Jaj.
Persze. Ha tetszenek egymásnak miért ne? Nincs erre tilalom.
Hát igen, partot alkotni az nagy teljesítmény. Én tengerpartot akarok. Jelenleg.
mindenki alkothat egy part!
olyan régi a fórum, hogy lehet, hogy lefogytak azóta:)
Persze, hogy alkothat. Ennek nincs köze az alkathoz, hogy kik alkothatnak egy párt. Egyébként is, kit érdekel mások negatív véleménye? :) A lényeg, hogy legyetek boldogok.
Miért,milyen a mai felfogás csak a soványaké e világ??
Nem is egy ilyen boldog párt ismerek.mind a két pár férfitagja igen kövér,de a hölgyek se épp soványak,sőt, az egyiküknél már 2 gyerkőc is van...
Nem. Pont az eszetlenségem miatt:))
De finom volt, majd csinálok valami másfajtát is legközelebb.
Ők nem az eszemért szeretnek:))
Van egy olyan sanda gyanúm,hogy nem vagyok vele egyedül...:) Bár biztos a másik tábor is népes!:P
És tudja,és tudja,és tudja!!:)
És miért többes számba mondod?:)
kötekdni szeret, vitatkozni nem!:)
Sokszor meggyőzhetetlen vagyok:P
Miért szeretnél velem vitatkozni?:)
Ez így nem ér!! Most nem tudok vitatkozni Veled!!:DD
Ugye tudod,hogy az eszedért szeretünk?:))
Szerintem nem alkothat párt egyik se:))
Anyááám, jobb, ha lefekszem aludni, kész energiavámpír ez a Hoxa. Ilyen témát nyitni, ba+.. ha már itt tartunk topiknyitó 140 centis nő 2 m magas férfival alkothat párt?
ismét egy értelmes kérdés.
A szerelem, és a párkapcsolat szerintem nem csak soványoknak van fentartva!:-)
nem mert tiltja a jogszabály, az ágyak védelméről szóló tv 24/23/1 paragrafusa
Miért ne????
Az első osztály mindig párnás!
Személy szerint én a mackósabb testalkatú pasikat szeretem.Az én súlyom 49 kg a páromé 82 kg.
További ajánlott fórumok: