Koronavírusra adeno és norovírus inaktiváló fertőtlenítőből melyik jó? (tudásbázis)
Igen, jelenleg én is a Klarex-et használom, csak egyrészt fogyóban van már, és konkrétan ott, ahol vettem, már nem elérhető, másrészt elég erősen szárítja a kezem, és az illata sem túl jó. Ellenben a lent jelzett sbox-ot a munkahelyem is árusítja, így szállítási díj nélkül és normál kisker árnál jóval olcsóbban meg tudnám venni.
Globus: tudom, hogy elég a szappan, csak éppen nem mindig megvalósítható. Rendszeresen mosok kezet, csak munka közben nem mindig megoldható, hogy elmenjek kezet mosni, viszont mások által fogdosott termékeket kell nekem is megfognom, ráadásul kesztyű nélkül.
Orvos, gyógyszerész mondta, hogy ihatod a hyperolt ??? Iszol hipót vagy domestost is ? Remélem, nem !!!
Vajon mire való a gyomorsav ? Azt viszont nem kell hígítani, ezért mondják, hogy evés előtt FÉL ÓRÁVAL ihatsz folyadékot, de közvetlenül előtte nem ! És evés után sem 1 órahosszáig ! Persze, ezt nem szokás betartani, pedig logikus tanács.
A nátha pedig az orrban, vagyis a légutakban van. Semmi köze az iváshoz, az emésztőrendszerhez.
70% etanolt tartalmaz,"
Pontosan ennyit, esetleg 80%-ot tartalmaznak a kézfertőtlenitők
A hypós viz is tökéletes, nem kell ennyire "tudományos" lenni
hidrogén peroxid"
Dauerolod a hajad, majd a maradékot elszürcsölöd?
Helló!
Kézfertőtlenítőt kell vennem, amit korábban vettem, efogyott. Ajánlották az sbox hg-500-at, amire azt írták "baktericid, fungicid, szelektív virucid (adenovírus és norovírus inaktiváló hatás)"
A kérdésem az lenne, hogy ez vajon jó a koronavírus ellen? Sehol nem láttam, hogy a koronavírus adeno vagy norovírus lenne, de azt sem, hogy nem. E mellett 70% etanolt tartalmaz, az elég?
További ajánlott fórumok:
- Beoltatod magad koronavírus ellen?
- Készülsz valami előzetes óvintézkedéssel a koronavírus miatt?
- Terhesség koronavírus idején
- Hogyan lehet a különböző eszközeinket fertőtleníteni /fésű, fogkefe, körömvágó olló, körömkefe, irrigátor, vibrátor/?
- Aspirin Protectet javasolt valakinek az orvosa koronavírus fertőzés esetén?
- Ha valaki köhög, akkor biztos, hogy koronavírusos?