Korhely leves recept


1/4 kg Savanyú káposzta
1/2 kg házi száraz kolbász
2 pár virsli
1/4 kg lecsó kolbász
3-4 db szárított gomba
két ek rizs
liszt, olaj piros paprika foghagyma a rántáshoz
A Korhely leves elkészítési módja:
A káposztát megmosás nélkül a fazékba tesszük a baérlevéllel, megmosott rizzsel és a gombákkal bő vízben megfőzzük. A kolbászt és a virsliket feldaraboljuk és flidőben a leveshez adjuk. Ha megpuhult, foghagymás rántással besűrítjük, hogy leves állaga legyen.
Tálaláskor egy kanál tejföllel díszíthetjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 5e76004fb5, 2009. máj. 9. 11:25
A korhely leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.