Konyhai tévedések (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
És cukrozott kakaóba tettek már tévedésből tengeri sót ?
nekem sikerült. annyira álmos voltam, hogy a kávéba cukor helyett sót tettem. mondanom sem kell a reakciómat.
ALMÁSLEPÉNYBE TETTETEK MÁR ŐRÖLT KÖMÉNYMAGOT, FAHÉLY HELYETT?A CSALÁD NAGYON FURCSÁN NÉZETT!
Nekem ezt csokifagyival sikerült egyszer elérnem...
Nem kell mondanom, hogy mekkora sikerem volt:DDDD
kóstolta már valaki a sós vaníliapudingot?
egyforma kis csavaros üvegben volt a só meg a cukor,meg egy kicsit szórakozott is vagyok olykor.
Én szilvával követtem el annó, hogy ittam utána. Egy életre megjegyeztem, hogy nem kéne.
Ja friss kontra száraz kenyér:
pici párom fél kiló friss kenyeret lazán megeszik együltőhelyében, de másnapi kenyérből 2-3 szeletet. Miben van több kalória fél kiló friss kenyérben, vagy 3 szelet szárazabban.
Na jó, bocsi, nem kötekszek tovább.
Gyümölcsre vizet, hát nem tudom. Kajálj be cseresznyéből alaposan. Hajtsál fel egy-két pohár vizet, és tutira földön fogsz fetrengeni hasgörcstől... Tapasztalat:(
A rizst viszont azért ajánlják jobban a fogyókúra alatt, mert vízhajtó hatású.
Jajj de nagyon örülök!Utálom a rizst, a burgonyát viszont bármely formájában!!!!!!!!!
Amúgy szomorúan olvastam ezt a rizs-krumpli összehasonlítást, mert én a rizst szeretem jobban, persze, ha nem nagyon száraz, de elhiszem ezt, ugyanis ezt én is hallottam.
Jó ez a cikk, jó tudni, hogy a burgonyában kevesebb a kalória, mint a rizsben, én mindig fordítva hittem:))).Persze, azért szerintem például ha gyümölcsöt eszek, és utána iszok, utána mindig telítve érzem magam, úgyhogy ez szerintem még ma is érvényes.
Ebben igazad van, de igen sok asztalra legfeljebb csak "hagyományos rizs" kerül:(
Hm, izgis :)) ez a krumplis cucc nekem is tetszik :), mivelhogy jobban szeretem a krumplit, mint a rizst, de viszont az is igaz, hogy a barnarizs vagy vadrizs vagy hántolatlan rizs rostban gazdagabb, mint a krumpli ezáltal az emésztést elősegíti jobban.
Nagyon jó a cikk és szerintem a rizs ben is van annyi keményitö mint a krumpliban.A legjobb hús meg a csirke (szerintem)
Mindenki esküszik arra, hogy a marhahús jobb a sertéshúsnál, diéta idején inkább rizst együnk, mint burgonyát... A modern táplálkozástudomány azonban sokat cáfol. Tehát: lehet például gyümölcsre vizet inni.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok: