Konyhagépekhez alkatrészt hol lehet rendelni? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ertesitelek sikerult felvennem egy roman alkatreszt forgalmazo ceggel a kapcsolatott,szerdara megerkezik a hianyzo alkatresz.Irtam levelet a www.szepsegaruhaz.hu-nak egy kedves munkatars kuldott tajekoztatast es linket is kuldott kivel vegyem fel a kapcsolatott itt Romaniaban."VANNAK MEG SEGITO KESZ EMBEREK!!"
Ujbol jelenkezem a robot geppel kapcsolatban,sajnos meg nem sikerult beszerezni a hianyzo alkatreszt,azt hiszem apritotartaly teto a neve.A robot gep tipusa AEG E-nr.950 075 511
/AEG assistent all in one/Teszek fel kepet a naplomban hogy lassak mire gondolok en.A teszveszen lattam egy ilyen robotott akartam a hogytol elkerni a hasznalati utmutatas masolatat de nem tudok regisztralni???a linket berakom ide
Érdeklődnék, ki tud Pesten Moulinex szervizt?
Kaptam egy konyhai, használt robotgépet, s hiányzik egy két alkatrész, szeretném pótolni.
Örülök hogy sikerült megoldani! :-)
A robotgép pedig szerintem kellett volna bírja a gyűrődést :-(( de ezek a mai plasztik kütyük nem túl tartósak...szerintem ott is hasonló módon lehet pótolni.
Tudatlak ket nap utan felhivott a bukaresti ceg kepviseloje es megmondta hol tudom beszerezni telefonszamot es pontoscimet kozolt szerencsere hetfon kellett menjek Nagybanyara felkerestem a ceget es meg vettem a husdaralohoz a kest.
Van meg egy problemam a leanyom vett maganak egy AEG robot konyhagepet ,na ki probalja ki?anyuci a reszeleshez behelyeztem a kest egyett fordult es kidobta akkor vettem eszre hogy egy pici gombostunyi mutyurke letort/plasztik/ es ezert nem lehet biztosagosan berakni a kulombozo kest,reszelot,keresem hogy hivjak azt a lapot amit az edenyre raknak es amibe lehet cserelni a keseket/kulonbozo muveletekhez hasznalhato eszkozt/nagyon nehezen tudom kimagyarazni magam,koszi a tanacsokat.
Ennek nagyon örülök!Tényleg ritkaság napjainkban az ilyen szolgálatkész hozzállás!
Remélem hamar megoldódik a problémád4
És köszi hogy írtál :-)
Szia!
Kepzeld el a francia kepviselet leertesitette a roman forgalmazott es holnap fel fognak hivni telefonon a keresemmel kapcsolatban.Letezik ilyen dolog?szerintem itt a becsuletrol van szo.Leertesitelek a beszelgetesrol egy kesobbi ido pontban.
További ajánlott fórumok:
- SOS! Eltörött a mixerem habverője, elkopott a sok használattól. Lehet-e és hol venni hozzá alkatrészt, vagy a javítására van- e esély?
- Interneten milyen oldalakról lehet rendelni digitális fényképezőgéphez alkatrészt?
- Ministepper javítása vagy alkatrészcsere lehetséges valahol? Vagy ki kell dobni?
- Porszívóhoz alkatrészt lehet valahol venni? A porszívócsövem műanyag része szétjött :-(.
- Hol tudnék utánrendelni a botmixerhez alkatrészt?
- Elhagytam a km óra mágneses alkatrészét, többi megvan. Lehet venni olyat külön vagy vennem kell egy teljes készletet?