Konyhába beépíthető főzőlapot keresek (beszélgetés)
Nekem is mintha lett volna ez a tÍpus.
Legutóbb karácsony előtti nap sikerült másikat venni, mert elromlott az előző. Örültünk, hogy van, nem válogattunk. Nem szerettem volna egy szál sütővel maradni az ünnepekre.
Hauser IC-2011
Ez van nekünk. Mi sem duplát vettünk, egymás mellé van beépítve a kettő. Ennél semmi sem tud befolyni sehová és nagyon jól "szolgál", pedig nem egy drága darab ;)
A barátnőm komolyan veszi az energiatakarékosságát, pl. ha felforrt az étel, akkor lezárja alatta vagy hogy, és a maradék energiával megfő az étel.
A bemutatón mutatták, hogy egymás tetejére állítják az edényeket, mindben más fogás vagy köret, és úgy fő meg minden, minimális hőenergiával.
Ők is van 20 éve, de mit lehet vele spórolni?
Hogy nem veszel másikat?:))
Rokonságban van, de én nem tudom, mi a fene térülhet meg? Abban is 4 óráig főzik a húslevest, legalábbis az én rokonaim.
Ez a rokon nekem nagyon jól jön, mert mindenben, mindenben benne volt, van, és ha valami megtetszik használat közben, olyat veszek.
1x beugrottam, a bioptron lámpának, de sikerült eladni, persze veszteséggel jöttünk ki, de legalább nem látom.
Nekem sincs.
Van barátnőm, annak idején egy kis Trabant árát fektette egy edénykészletbe, nagyon szereti, és szerinte már többszörösen megtérült az ára.
Most azon kívül, hogy nincs felesleges autóm itthon, azért sem vennék, mert nagy méretű edények. Én nem főzök nagy családra.
A másik ok az edények súlya. Önmagukban is nehezek. Az étellel együtt még nehezebb. A fogásom már sok éve nem elég erős még alapesetben sem. Nem tudok ilyen súlyú edényeket biztonságosan mozgatni, akármi is a neve vagy gyártmánya.
Példának a szendvicstalpra jó volt, mert sokan hallottak már róla legalább. Én is voltam már termékbemutatón, a szendvicstalpat talán ők használták először.
Fogalmam sincs, mi működik a Zepterekkel, nem a főzőlappal kapcsolatban írtam azokról.
Mazsu nagylány, el tudja dönteni, mit vesz meg.
A faszenes grillezést volt szerencsénk átélni, kértük a szomszédot többször, hogy ezt talán nem itt kellene, de ő nem, mert ő az egyenlőbb valaki, aki megteheti.
Oké,lehetett másképpen is. Kihívtuk a tűzoltókat, hogy füst van a házban, valami biztos ég.
Na, soha többet nem lett grillezés :D
Dupla alja van, a két fém réteg között valami nemtudni mi. Az egyik fajta nagyon nehéz, de nagyon kicsi hőfokon is megfő benne az étel, ilyen pl, a Zepter.
Van olcsó és könnyű is, mégis duplafenekű, ez is hőtakarékos. Kisebb hőfokon is fő az ételt, de ha nem veszem le a főzőlapról, csak kikapcsolom, és a fedőt is békén hagyom rajta, még egy darabig csöndesen fő az étel benne.
További ajánlott fórumok:
- 10 emeletes panelban az erkély beépíthető?
- Ki mivel tisztítja a kerámia főzőlapot?
- Létezik olyan nem beépíthető, a munkalapra elhelyezhető sütő, amivel süteményt is meg lehet sütni normálisan, nemcsak pizzát, meg húsokat?
- Kerámia főzőlapot és beépíthető sütőt szeretnék venni, milyet érdemes?
- Milyen gázos főzőlapot vegyek?
- Egy adott telek hány százalékban beépíthető? Tudtok segíteni?