Kontaktlencse választás (beszélgetős fórum)
Ha találsz ugyanolyat, nyugodtan próbáld ki, de ajánlott 3 hónap után, visszamenni kontrollra, hogy jó e a szemednek.
Netes áruházak tökéleteseket, 4-5 éve onnan rendelem a lencséket, a bolti ár 50 %-a az ára, szuperek és gyorsak.
Sziasztok! Még kezdő vagyok! Ma voltam lencse próbán. Iwear XR Supreme lencsét ajánlottak nekem az optikában, viszont ott a 6db 11 ezer Ft... Itthon utánanéztem a neten és olvastam, hogy ez a lencse 100%-ban megegyezik a Biofinity lencsével vagy a Soflex DISPO BIO lencsével. Árban majdnem fele annyiba kerül...Szerintetek nem probléma, ha a Biofinity-t veszem inkább?
És mivel most veszek először lencsét, ajánlatos először csak a 3db-os verziót venni? Csak, hogy ha esetleg nem bírná a szemem v vmi... A 6 db-os árban jobban megéri... ( Egyébként a két szemem dioptriája ugyanolyan )
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Színes kontaktlencse
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Mária lánynév választása