Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Könnyű sírás fórum

Könnyű sírás (beszélgetés)

2011. nov. 18. 02:45

én is gyakran sírok, filmeken, sőt akár sorozatokon is eltörik a mécses sokkal gyakrabban, mint másoknál, de engem nem zavar. alapvetően szeretek sírni. mármint akkor amikor csinálom, akkor annyira nem jó, de utána amikor abbahagytam és sóhajtok egy nagyot az nagyon kellemes érzés tud lenni. szerintem sokkal jobb sírni mint szorongani meg némán tűrni.

mondjuk én tudok veszekedni, olyankor általában nem sírok, csak utána.

nálam az a technika vált be, hogy ha valami olyat kell csinálnom vagy megbeszélnem, amiről tudom, hogy necces, viszont nem szeretném kimutatni, akkor előre elhatározom magamban sziklaszilárdan, hogy nem fogok sírni akkor se ha bármi történik. és kijelölök magamnak egy időt arra az esetre amikor majd sírhatok. és akkor általában ez működik is.

2011. nov. 18. 02:30
a siras mindig megkonnyebules.
2011. aug. 28. 13:54
Sziasztok! Jó magam is elég sokat sírok, ok az mindig van ,de a fejemben állandóan össze vissza kuszálódnak a gondolatok, és ezért már lassan mindenért sírok.Ha tudtok rá kezelést osszátok meg velem.
2010. júl. 8. 19:50
Csatlakozom én is könnyen sírok :) és normálisnak rartom ez vagyok én :) Persze amikor érzem hogy komoly a szitu és baj van megtanultam fegyelmezetten viselkedni eszembe sem jut sírni de amikor nem szükséges nem pazarlom az energiám csak hagy jöjjön ki :) nekem is lehet ám gyengének lennem néha nem csak másoknak szerintem :)
18. 01c8755c79 (válaszként erre: 17. - Drommo)
2010. márc. 22. 10:13
... szerintem nincs ebben semmi normálatlan (vagy nem vagyok normális ?! :O :o)))))) .... könnyezünk... na éééés? Mások meg isznak... még kényszeresznek.... meg mittomén... :o))))))
17. Drommo
2010. márc. 22. 10:11

sőt már amikor eltervezem, hogy mit fogok mondani, már akkor végigélem magamban és bőgök mint a fene.

Mintha csak magamat látnám :))

16. 01c8755c79 (válaszként erre: 15. - Drommo)
2010. márc. 22. 10:02
... hihi... én is így szoktam, sőt már amikor eltervezem, hogy mit fogok mondani, már akkor végigélem magamban és bőgök mint a fene... nem baj... ilyenek vagyunk... NŐK. :o))) Simán kijön a könnyem reggel, amikor jövök dolgozni és látom, hogy nyílnak a virágok ... vagy véletlenül tiszta a levegő... :o)))))
15. Drommo (válaszként erre: 13. - 01c8755c79)
2010. márc. 22. 09:57
Én is szerencsére:))Mondok egy példát: szeretném megbeszélni a barátommal ,hogy hogyan folytassuk tovább.Már látom előre ,hogy a második mondatnál (ami nem vita hanem egy sima beszélgetés) sírni fogok...:(
14. Drommo (válaszként erre: 11. - C5c40ee1f9)
2010. márc. 22. 09:54
Sajnos amikor sokat mozogtam, gyümölcsöt ettem ugyanúgy sírós voltam:)De majd megpróbálom megint:)
13. 01c8755c79 (válaszként erre: 12. - Drommo)
2010. márc. 22. 09:53
... hja... én ritkán vitatkozom... :o))
12. Drommo (válaszként erre: 10. - 01c8755c79)
2010. márc. 22. 09:49
Igen nem baj ha vannak érzéseink:) Talán az a gond,hogy nem tudjuk kordában tartani őket :))Én azért örülnék neki ha egy vita alkalmával nem csak sírnék egyfolytában hanem normálisan eltudnám mondani amit szeretnék:)
11. c5c40ee1f9 (válaszként erre: 8. - Drommo)
2010. márc. 22. 09:46

ismerős, demondom próbőálj mozogni, levegőn lenni, vitamint szedni, zöldséget gyümölcsöt enni.:)

Nekem segített,mert már ritkán sirok:)

10. 01c8755c79 (válaszként erre: 1. - Drommo)
2010. márc. 22. 09:27
:o) ... én is egy pillanat alatt sírok...ha szomorú vagyok, azért, ha váj valami, azért... ha boldog vagyok, azért... ha örülök, azért.... de én úgy fogom fel, hogy jó dolog, ha az ember tud sírni... ha vannak érzései... mélyebb érzései... :o)
9. agis
2010. márc. 22. 09:26

Azt hiszem, jobb, ha valaki "könnyen" sír. Nekem sokáig nem volt könnyem. Egyszer elhatároztam, hogy na, akkor én nem sírok többé, aztán jó sokáig tartott, mire el tudtam magam sírni. A másik véglet se jobb:(

Most helyrejöttem, ha sírnom kell, hát sírok. :)

8. Drommo (válaszként erre: 3. - C5c40ee1f9)
2010. márc. 22. 09:25
Mindenféle dolgon tudok sírni olyasmin is amiken más lehet ,hogy nevetgél:) Nem tudok normálisan még vitatkozni sem (nem túl gyakran teszem) ,mert egyből rám jön a sírhatnék.Ez borzalom mert én nem akarok sírni hanem jön magától..Anyukám pl. az ellentét: ő meg alig bír sírni.
2010. márc. 22. 09:23

Sziasztok!

Én is elég érzékeny típus vagyok! :s

Mondjuk, volt rá okom, hogy edződjek egy kicsit, azóta erősebb lettem!

Mostanában, azokon a napokon vagyok inkább érzékenyebb és ha nem úgy szólnak hozzám, ahogy nekem tetszik, akár el is sírom magam!

2010. márc. 22. 09:19

Nálam is van ilyen,nem mindig,de van olyan hogy érzékenyebb vagyok.

Van mikor történhet bármi,nem tudok sírni,van amikor meg csupán elég annyi hogy csúnyán néz rám valaki,és már sírok.Ilyen szerencsére ritkán van.

2010. márc. 22. 09:15

Sziasztok!

Én is nagyon hamar sírok ha felhúzom magam!Én nem kiabálok hanem egyből pityergek!

2010. márc. 22. 09:14
Esetleg, próbáld meg visszanyelni a könnyeidet, másra terelni a gondolataidat, nekem be szokott válni.
2010. márc. 22. 09:13

Én is nagyon hamar elsíom magamat, minden sz@ron. Álítólag az agykntrol segít, legalábbis nekem ezt mondták.

Nem próbáltam, inkább vitaminokat szedek, sokat mozgok(már ha dőm engedi), és mostmár a levegőn vagyok...:) Szerintem ez jót tesz.

Amugy miken szoktál sírni?

2010. márc. 22. 09:13
Szia! Szerintem semmit. Vannak ilyen emberek. Fogadd el magad ilyennek, bújj el a mosdóba, ha rád jön a sírás.
2010. márc. 22. 09:11

Sziasztok!

Nekem az a nagy gondom,hogy nagyon könnyen tudok sírni.Mit lehetne ez ellen tenni,mert eléggé idegesítő sajnos:((

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook