Könnyű sírás (beszélgetés)
én is gyakran sírok, filmeken, sőt akár sorozatokon is eltörik a mécses sokkal gyakrabban, mint másoknál, de engem nem zavar. alapvetően szeretek sírni. mármint akkor amikor csinálom, akkor annyira nem jó, de utána amikor abbahagytam és sóhajtok egy nagyot az nagyon kellemes érzés tud lenni. szerintem sokkal jobb sírni mint szorongani meg némán tűrni.
mondjuk én tudok veszekedni, olyankor általában nem sírok, csak utána.
nálam az a technika vált be, hogy ha valami olyat kell csinálnom vagy megbeszélnem, amiről tudom, hogy necces, viszont nem szeretném kimutatni, akkor előre elhatározom magamban sziklaszilárdan, hogy nem fogok sírni akkor se ha bármi történik. és kijelölök magamnak egy időt arra az esetre amikor majd sírhatok. és akkor általában ez működik is.
sőt már amikor eltervezem, hogy mit fogok mondani, már akkor végigélem magamban és bőgök mint a fene.
Mintha csak magamat látnám :))
ismerős, demondom próbőálj mozogni, levegőn lenni, vitamint szedni, zöldséget gyümölcsöt enni.:)
Nekem segített,mert már ritkán sirok:)
Azt hiszem, jobb, ha valaki "könnyen" sír. Nekem sokáig nem volt könnyem. Egyszer elhatároztam, hogy na, akkor én nem sírok többé, aztán jó sokáig tartott, mire el tudtam magam sírni. A másik véglet se jobb:(
Most helyrejöttem, ha sírnom kell, hát sírok. :)
Sziasztok!
Én is elég érzékeny típus vagyok! :s
Mondjuk, volt rá okom, hogy edződjek egy kicsit, azóta erősebb lettem!
Mostanában, azokon a napokon vagyok inkább érzékenyebb és ha nem úgy szólnak hozzám, ahogy nekem tetszik, akár el is sírom magam!
Nálam is van ilyen,nem mindig,de van olyan hogy érzékenyebb vagyok.
Van mikor történhet bármi,nem tudok sírni,van amikor meg csupán elég annyi hogy csúnyán néz rám valaki,és már sírok.Ilyen szerencsére ritkán van.
Sziasztok!
Én is nagyon hamar sírok ha felhúzom magam!Én nem kiabálok hanem egyből pityergek!
Én is nagyon hamar elsíom magamat, minden sz@ron. Álítólag az agykntrol segít, legalábbis nekem ezt mondták.
Nem próbáltam, inkább vitaminokat szedek, sokat mozgok(már ha dőm engedi), és mostmár a levegőn vagyok...:) Szerintem ez jót tesz.
Amugy miken szoktál sírni?
Sziasztok!
Nekem az a nagy gondom,hogy nagyon könnyen tudok sírni.Mit lehetne ez ellen tenni,mert eléggé idegesítő sajnos:((
További ajánlott fórumok:
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Másoknak olyan könnyű a pártalálás. Mi a titok? Vagy ez mind véletlen?
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- Van valakinek tapasztalata könnyűszerkezetes házzal kapcsolatban?
- Szerintetek elsajátítható a netről az angol nyelv? "...mert annyira könnyű"