Könnyű és gyors fogyás rostdiétával - velem tart valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Jövök én is vissza a fogyihoz, mert mostanság kicsit elkalandoztam... jövő héten meg akarom végre csinálni a zabpehely diétát, az végül is rost diéta :) nekem pedig esküvő 1 hét múlva, szóval 1-2 kg mínusz be férne!! Persze emellett is számolom a kcalt.
Lunafénye Te mennyi kcalt eszel egy nap? Tudom a naplódban írtad már valahol, csak most nem találom :)
Karácsonyra bombacsajok leszünk!! :)
Olvaslak ám Titeket, szóval hajrá! :) Nekem a kalória-számolgatás bejön szerintem. Egy hét alatt lement 1.1 kg, ami tök jó. A centijeimről ne is beszéljünk, az aztán a durva!!!!! Nézd meg a naplóm. :)
Kitartást Nektek!
Szia, bocs, én is eltűntem, nyaralni voltunk... persze, legkevésbé se diétáztam, de örömmel vettem, hogy a sok lángos-pizza-fagyi ellenére se szedtem vissza egy dekát se. Így most 69-ről indulok újult erővel a 63-ért:)
Köszi a válaszokat, ettem már ilyen kenyeret, csak nem tudtam, hogy így hívják:) Fincsi.
A kalóriaszámlálás az egyik legjobb módszer, csak nekem nem volt türelmem hozzá... De biztos a célbaérés! Most hol tartasz, fogytál már?
Jók a változtatások, amiket írsz, ha nem számlálnál kalóriát, szerintem akkor is célba érnél ilyen reformétkezés mellett... ügyi vagy!!! Jó amúgy, hogy rostdiétás a fórum, mert egyikünk se rostdiétázik:) Legalább is én most nyomok vagy 5-6 nap T...bó diétát, hogy kipucoljam a szervezetem+lelohasszam a hasamat, aztán rostdiéta mint életmód következik...
sziasztok
végigolvastam a fórumot kiváncsi lennék ki hogyan halad, mert nekem is fogynom kell
régebben 90 napossal szépen tudtam fogyni mikor kellett (tavaszonként) de most szülés után 8 hónappal nem tudom tartani:(
megpróbálkoznék ezzel a módszerrel
Drága Inkarnáció! Bocsi, hogy nem jelentkeztem, nem volt hozzá képem, olyan csufi-mód étkeztem mostanában. Majd most!!!!! Kitaláltam a tutit, de erről később. :-)
Köszi, hogy olvasod a naplóm, én meg a Tiéd ám, de mióta ezen a fórumon dumálunk.
A ropogtatós kenyér olyan, mint a Wasa kenyér. Ha beírod a Google-ba, akkor a képeknél láthatod. Szerencsére már egyre több márkátlan is van, így viszonylag olcsón hozzá lehet tudni. Egy szeletbe csak 33 cal van, ami nem sok, én ugyanúgy meg szoktam kenni vajkrémmel, meg rakok rá mindenfélét, mintha kenyér lenne.
Írtad, hogy a bicajod ellopták, a futást meg nem bírod. Sportolsz azért valamit?
Szóval kitaláltam, hogy kalóriaszámlálásra fogom magam. Persze a rost marad, hiszen így sem adom fel, mindent teljes kiőrlésű lisztből csinálok, és sok gyümit, és zöldséget eszek. Majd nézdd meg a naplóm. A tegnapi nap volt az első, egész jól sikerült. :-)
Ma az ebéd rántott gomba lesz tartárral Párocskám kérésére. Az enyémet ugyancsak tk. lisztbe forgattam, és prézli helyett korpába. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Mindent lemértem: 180 g gomba így kirántva 519 kalória, de ennyit meg sem tudok enni. Elfelezem sztem. Csináltam magamnak külön hamis-tartárt is: joghurt (1 doboz), 1 ek. majonéz mutatóba, mustár, só, bors, édesítő, citromlé: 300 cal, de ez tök sok, szóval ez is minimum két adag. :-)
Veled mi újság?
Nekem tetszik, a naplódat is nézem folyamatosan :)) csak éppen minden hétvégén esküvőre járok, és nem tudtam elkezdeni még.. :( még másik fórumon zabpehely diétáztunk, de az is jóó. mert csupa rost, szinte összevonható lenne a 2 diéta!!
Húú ma is lagzi!!! hajajjj, ott gyűlnek csak a kilók !!
Szia! Egész jól ment ez a mai nap, bár dolgom is volt ma elég.... Mindent tartottam, nem is voltam éhes, pedig nem estem túlzásokba sem. A vacsi sali lett joghurtos öntettel és feta sajttal, meg egy ropogtatós kenyér. Nem állítom, hogy tele vagyok, de nem is gáz.
Mozgás: Bringával járok általában mindenhová, ide is elhoztam a drágát, csak le kéne mosni, és lehetne vele közlekedni. Két éve elkezdtem futni is, de sajnos azóta nem nagyon lendültem vissza... Van mellettünk egy gyönyörű erdő, itt lehetne kocogni, mindenképp tervben van. Egy vagon tornázós DVD-m is van, de már nagyon unom őket. Ha rossz idő lesz, akkor minden esetre elő lehet venni...
Holnap reggel rendesen lemérem magam, hogy lehessen mihez viszonyítani...
Csináltam holnap ebédre a párom kérésére tojásos nokedlit. Direkt elmentem venni tejleskiőrlésű lisztet, erre sikerült sima fehéret bevásárolni...Néha olyan béna vagyok... Mindegy, majd nem eszek belőle sokat, csak a saliból....
Oké, akkor ma én is beszállok. :-)
Jó, majd én is írok kaja naplót. Szoktam egyébként, csak nem a Hoxán, de rendben, akkor most itt fogom. :-)
Nekem a mai terv:
R: zsírszegény gyümijoghurt zabpehellyel
T: gyümi
E: rízs, husi összesütve gombával, sonkával sajttal, és leöntve tejföllel, + sali!!!!!
U: gyümi
V: ezt még nem tom....
Az a bajom, mármint a diétával kapcsolatban, hogy most költöztem össze pénteken a párommal, és mondjuk az ebéd adott, de a többi lehet kevesebb, meg rostdús. Majd meglátom, hogy alakul.
Te tornázol is mellette?
szia, hát igen, a fogyi most szünetelt:) tegnap volt az esküvő, úgyhogy ma még csak pislogok, de holnaptól én is komolyan veszem... jó a rostdiéta, ami eddig lement vele (6 napig csináltam, 3 kg mínuszt hozott), nem jött vissza... köszi, hogy olvasol - te nem indítasz naplót? Hidd el, motiváló... jelentkezem első olvasónak!!!
Te, én nem is eszek keveset! Amit néztél, az szerintem csak a terv volt, a rostdiétánál napi 6-8 szelet tk. kenyeret beburkoltam... a salátamennyiségről nem is beszélve... épp attól féltem, jól kitágítom a gyomrom a többkilónyi kajával... de lehet vele fogyni még így is:) Holnap nyomunk együtt egy rostdiétás napot? Nekem a terv: reggeli: zabkása, tízórai-uzsi: gyümölcs, ebéd: tk. kenyér joghurtos salival (lusta vagyok főzni:)), vacsi: pirított barnarizs zöldségekkel...
A nokedlit ugyan úgy lehet, mint a finomlisztből? Egyszer bekevertem, de nem bíztam a masszában, és így más lett belőle, de ha lehet, akkor legközelebb inkább kiszaggatom.
Egyébként a pizzatészta ugyan az, mint a sima lisztes és tényleg nagyon finom:)
Az tök jó, én palacsintát is ilyen lisztekből szoktam, meg nokedliket, meg mindent. :-) Sokkal egészségesebb, és sokkal jobb az ízük is.
Gratula!!!!
További ajánlott fórumok:
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Gyors fogyás, szigorú diéta.2008.szeptember22-től.
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Fogyókúra alatt fogyasztható-e Danone Fenséges/Könnyű és Finom?