Fogyókúra alatt fogyasztható-e Danone Fenséges/Könnyű és Finom? (tudásbázis)
Én januárban 84 kiló voltam múlt pénteken mértem magam 61 kiló vagyok, magasságom 168 cm. A titok? semmi titok nincs egyszerűen agyban kell eldönteni, hogy fogyni fogsz, kevesebbet kell enni és mozogni, mozogni, mozogni..... és leírhatnám milliószor, hogy mozogni, naponta 40 perc torna és 5 km futás én ezt csináltam/csinálom.Nem kellenek a csoda diéták az iszonyú drága fogyókúrás kaják....
És főleg nem kell semmiféle Danone joghurtokat enni,mert mind tele van cukorral....ha még sincs benne cukor akkor mindenféle adalékanyagokkal....
Én a sok zabálástól híztam meg, nem volt és most sincs semmiféle betegségem, nincs problémám a pajzsmirigyemmel, mert sok esetben a pajzsmirigy nem jó működése is okozhat hízást.....
Ajánlani tudom Péntek Enikő tornavido.hu oldalát én azokból a videokból tornázom.....itthon minden reggel 40 percet, majd irány a kis Duna partja 5 km futás..... 44 éves nő vagyok de nem tudom leírni micsoda jó érzés volt megszabadulni a dagadt testemtől....
Sok sikert!!!!
Szia!
Én nem csak fogyókúra alatt,de egyáltalán nem ajánlom a danone termékeit.Ismerős ott dolgozott,és csúnya dolgokat mesélt róla.Ha teheted válassz mást!
Szia!
Szerintem ha fogyni akarsz, inkább ne egyél Könnyű és Finomat, mert sok benne a cukor.
Én is ezeket ettem anno, mert olcsó, finom, befér a táskába...., de egy ideje már csak natúr joghurtot eszek.
Ebbe tehetsz egy csomó dolgot, pl : zabpehely, lenmag, mandula, napraforgó vagy ha édes ízre vágysz, akkor bármilyen gyümölcsöt, alma, banán, körte, eper..... meg lehet szokni :)
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!