Költözzek vagy ne, ha a fiam hetedikes? De most lenne lehetőségem a lakhelyváltoztatásra? (tudásbázis)
Talpraesett gyerek,mivel segítségem nem volt és 2 műszakban dolgozom,Ő már 9 éves korától reggel egyedül készült suliba és 12 éves korától már egyedül volt,amikor délutános voltam.Közlekedni is tud egyedül,úgy értem másik városba stb.
(80%-ban már döntöttünk,csak egy kis megerősítésre volt szükségem:)
Valszeg igen:)
De azt is megértem, hogy egyedülállóként kell róla beszélni valakivel... És ha apa nincs, itt a hoxa:)
Ha sokkal jobb lesz Nektek, akkor ne habozz! Jövőre úgyis új iskolába kerülne:)
Én hatosztályos gimibe kerültem hetedikben, nem volt vele semmi gáz.
Ha a fiad is azt mondja, hogy gyerünk, ahogy írod, akkor menjetek:)
Igen,beszélgettem vele erről (is),és nem zavarja.Én vagyok bizonytalan,mert nem szeretnék neki problémát okozni.Lehet,hogy én reagálom túl.
De kíváncsi vagyok,kinek milyen tapasztalata van e téren?Nem másoktól várom a döntést,mivel én választottam az egyedülállóságot is.
hogy lehet valaki ennyire bizonytalan???
ha itt most megszavazzák,hogy ne költözzél akkor nem fogsz???mindentől függetlenül???
ilyen dolgot mindenkinek magának kell eldöntenie!!!
a felelősséget nem lehet másra hárítani!!!
főleg ha még gyerek is van!!
ez a gyerekre hivatkozás csak kibúvó!!
Hidd el semmi gondot nem fog okozni a Fiadnak ez a költözés!Főleg ha kiegyensúlyozott(már amennyire ebben a korban lehet erről beszélni)! Itt ül a Fiam mellettem(én is egyedül nevelem), és kérdezi, hogy Te ezt már megkérdezted tőle? ...hogy mit szólna hozzá!?
Állítólag csak erősítik az ilyen helyzetek a gyerekek egyéniségét!
Csak pozitívuma lenne...én is így gondolkodom,de a megszokás stb miatt aggódom.
Azt már régebben eldöntötte,milyen középiskolába menne,úgyhogy vagy kolis lenne(amit nem bán) vagy én is vele mennék.Egyedül nevelem:(
Szia!
Nagyon messze költöznétek? Sulit kellene váltania?
Huu, ez nagyon jó kérdés!
De még visszaemlékszem én is 7 es voltam mikor elköltöztünk, nagyon nehéz volt az utolsó évet egy teljesen már környeztbe kezdeni!Így azttudom javasolni, ha kitutjátok várni én várnék még egy évet vele!
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Jogi útra terelem - ezt mondta... Van rá lehetősége?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?