Költözés - Nyugat-Dunántúl - munka (beszélgetős fórum)
Persze,legalábbis igyekszik:))) Küzdöttünk az ovival is,azt hitte otthagyom és nem megyek érte többé,mostmár nem sír ha megyünk,ez már haladás:)
Csak az a baj, hogy elég nehezen...
És egy szerető anyuka minden sajgó lelkecskét begyógyít :)))))
Nem tudom,egyszerűen akkor én sem tudtam felfogni.Rákérdeztem,de azt mondta,hogyhááát ő nem úgy gondolta,egy f..sz mást nem tudok rá mondani:S De most legalább minden szabadidőmet a kicsivel tudom tölteni,mostmár majdnem egy éve,azért szép lassan,de javulgat a kicsi lelke.
Én nem neveltem az apja ellen a gyerekem, pedig 16 évig nem is látta. Úgy gondoltam, majd ha elég esze lesz hozzá, eldönti... Ma már tudja...Sajnos...
Ez nekem is megfordult a fejemben! Szemét dolog a gyereket a másik szülő ellen nevelni!
Ismerőseim között is van ilyen, most válnak........
Hogy lehet ilyen egy apa?! A saját gyerekét képes tönkretenni egy ilyen mondattal?! Ráadásul pontosan tudta, hogy nem igaz!
Szerencsés ember vagy:) Én azt gondolom most találtam meg azt akiből nagyon jó férj lesz,hisz már most igazi társ,a lányokat is úgy neveli,mintha a sajátjai lennének:)
Lépjetek,jobb környék ez bárminél,én laktam,Pesen,Pest megyében,a Jászságban,és most itt,messze az a legjobb:)
Nekem szerencsére csúcsszuper férjem van :))))
20 éve vagyunk együtt, teljes boldogságban, összhangban, egyetértésben :)))) Nem adnám oda semmi pénzért! A fiúknak is boldog az életük, soha nem hallanak veszekedést. És ez megfizethetetlen!
Csak az a rohadt pénz........ Nameg a környék....... El kell innen mennünk........
Örülök, hogy végül jól alakult :))))
Persze tudom én..valahol.Mondjuk akkoriban már nem voltunk jóban a férjemmel,a kicsilányom akkor volt 2 éves,az apja meg azt mondta neki,hogy azért mentem el,mert nem szeretem:S Szegény...most 5 éves,de ha egy kis dorgálás van,már sírva kérdezi,hogy "szeretsz anya?",én ezt erre vezetem vissza.No mindegy már elmúlt a lényeg ez.Új életünk van,jó helyen,a gyerekeim is boldogok:)
Nagyon szívesen megtanítalak!!!!
Én már 5 éve oktatok a szakmát, holnap vizsgázik a 7. csoportom. Egyéni tanulóim is szoktak lenni, továbbképzéseket is tartok.
Szóval, hajrá!
Igen, sokszor nehéz az élet, sokszor kemény dolgokon kell átmennünk. De tudom, hogy jobb lesz!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert te is a gyerekedért tetted! Nem buliztál, nem csavarogtál, nem szórakoztál, DOLGOZTÁL!!!!! Mert mást nem tehettél.........
No ha már erre lesztek kitanulom tőled a körmözést,pont tegnap este mondta a párom,hogy megpróbálhatnám,legalább hobbiszinten.Megvesz nekem mindent hozzá,aztán hajrá:))
Hát tudod nem egyszerű ez,amikor gyesen voltam a kicsivel,annyira sz..r helyzetbe kerűltünk,hogy ráírattam a férjemre agyest,én meg elmentem Pestre dolgozni,a szívem majd megszakadt,de ez az egy út volt:S Értük tettem,pár hónap volt csak az esész,de valahogy azóta is furdal a lelkiismeret,szerintem oknélkül.Jól teszed amit teszel,ebben biztos lehetsz.Ne foglalkozz mások véleményével,Ti így döntöttetek,ez a Ti életetek:)
Ez változó. Amerre én lakom és dolgozom, itt úgy látom, hogy nem nagyon unatkoznak.
Szerencsére nemcsak műkörmözök, sokan járnak manikűrre, pedikűrre. Az olcsóbb, jobban megfizethető. És nem is mindenki szereti a műkörmöt :)
kivéve ebben az országban, a fodrászok kozmetikusok szépen üldögélnek,mert vendég,az aztán nincs,az a pár ember meg aki még megengedheti magának,az olyan kevés hogy a fodrászoknak és kozmetikusoknak felkopik az álluk.
Ez természetes!!! Nem is bírnám sokáig nélkülük.... Március végén voltam 5 napot Sopronban oktatni, de nagyon nehezen viseltem :( A fiúknak könnyebb volt, mert ők a megszokott környezetükben maradtak és a nagyszülők próbálták pótolni a hiányomat. Én igazi anyatigrisnek tartom magam. Imádom a gyerekeimet és hiányozni fognak már első órában is. Nehéz lesz, de remélem, hogy megéri!!!
én meg sajnos már itt nem szeretek lenni,itt már nemlehet élni,létezni,pláne annak akinek semmi és senki segitsége,kapaszkodója sincs
Azért arra vigyázz, hogy ne sokáig hagyd ott a gyerekeket, mert megsértődnek!
Sajnos ez így igaz! Bár bevallom, nekem is nagyon tetszenek az épített körmök, de én sem engedhetném meg magamnak, hogy rendszeresen megcsináltassam.
:)))
Olyan vendégeim, akik 6-8 éve járnak hozzám, egyre ritkábban jönnek, vagy egyszerűen nem jönnek. És nem azért, mert nem akarnak. Kerek-perec megmondják, hogy nincs rá pénzük :(((( Sok a munkanélküli. És a megélhetés is egyre nehezebb. Köröm nélkül lehet élni, kenyér nélkül nem!!!
Szia,ez az ország már minden hol levan szegényedve,én a dunántulon élek,városban,az eggyik üzlet kinyit a másik bezár,házat,lakást eladni kizárt dolog,annyira nincs pénz errefele sem,hogy az emberek már valóban csak kaját vesznek,azt is csak a nagyon szükséges mennyiséget.
Igen, olvasom....
Nameg az osztrákok is átjárnak. Én igazából nem vágyok külföldre, csak a nyugati határszélre. Magyar vagyok, itt szeretnék élni, ha lehet!
Bocs, én is úgy gondoltam, hogy ahol meg tudják fizetni...
Tökéletessen megértem,itt egyre nehezebb boldogulni,nemtudom,mennyire vagy a neten,a facebookon,nemszoktál lenni??most pár napja irták,hogy 2 év alatt csak németországba 47 ezer ember ment el dolgozni,és ez még nem is pontos adat,mert aki pl.ausztriába van ,vagy átjárnak a határon tulra dolgozni,azokat nem is tudják,és még ezenkivül más országokba s nagyon sokan mentek el.
Csak sajnos nálunk nincs: az ország legszegényebb környéke. Igény lenne rá, csak pénz nincs :((((
Épp ezért megyek olyan helyre, ahol kellek :)))
Nekünk nagyon rendes szüleink vannak :)))
Mindkét oldaltól rengeteg segítséget kaptunk eddig. Úgy anyagit, mint mást. Vigyáznak a fiúkra, segítenek a ház körül......
Csak azt nem értik igazán, hogy miért akarunk elmenni innen. Pedig ha jobban belegondolnának.... Jobb életet akarok teremteni magunknak, pláne a fiaimnak!
További ajánlott fórumok: