Koloniál bútorokat ha el szeretne adni az ember... (beszélgetés)
Volt egy 3 ajtósom,mikor költöztem szét kellett szedni az erkélyt,mert nem lehetett másképp lehozni:-) .
Nos nekem sem tetszik... ide a lakásba ami 69 nm sztem túlzás... és pakolni sem lehet benne rendesen. olyan mély és széles hogy csak a helyet foglalja el sajnos.. értem én hogy érték meg stílus meg mifene, de én még csak 30as vagyok... ez hozzám öreg sajnos.. és valóban olyan dög nehéz, hogy a festést is kétszer meggondolja az ember... főleg ha az egész lakás tele van velük...
Vagy az ük-ük :D Ha lesz kedvük ennyit cipekedni :D
Persze én sem panelra gondoltam,tudod,ha egyszer megvan....,tény,hogy még nincs olyan nagy ára,majd az ükunokák esetleg...:-)
a két nagy licitálós oldal is tele van vele, hát nem sok százezerért...
Próbáld meg egy mondjuk 40nm-es panelben :D Nekem pl sosem tetszett, anyósnak volt, nekem totál nyanyás. Pedig szeretem a szépet, de akkor már ezerszer egy szecessziós, vagy ónémet, mint ez. Nekem ez túl mű. És monstrum. :D Az ágyat nem lehet megmozdítani olyan nehéz :D
Sohasem megy ki a divatból.....,tudni kell viselni:-)
Szívesen adnék utca-házszámot - még el is hozatnám, ha ingyen ideadnák :D
A koloniálnak pont az az egyik lényege, hogy minél idősebb legyen. Megőrülök ezért a stílusért, annyira tetszik.
Az időtállóságot, a minőséget, a stílust jelenti.
Ezt ugyanúgy kell tudni viselni, mint mondjuk egy nagyestélyit...
Régiségszaküzletet keresnék meg... (mint a Krisztina körúton, vagy a Rákóczi úton van a Keletihez közel). Kb. az érték 55-60 százalékát adják érte - talán -.
Szerintem a koloniál manapság már ingyen sem kell senkinek. Akkora monstrum, hogy döbbenet, ezer éve nincs divatban sztem, aki meg megteheti, hogy ilyet vegyen, és el is fér a lakásában, az meg vesz újat.
egyébként néztem a székek alját hátha a cetlin rajta van, hogy debreceni-e vagy mezőberényi... de sajnos nincs semmi ráírva...
néztem, de azt kell hogy mondjam, csak az ebédlőasztalt és a székeket meg az ággyá alakítható kanapét találtam meg... de ott is 30ezertől 300ezerig volt minden féle ár... a ruhás és könyves szekrényeket, kispolcot, tükröt fésülködőasztalt széket fotelt meg sem találtam...
Most voltam a googliba egy ebédlőasztal 4 székkel 159000Ft. az olyan 200-250-et ér.Menj be a Googliba,ott nagyon sok ötlete találsz!:-)
a fotók alapján mezőberényi
ólomüveg berakással látom a képeken...
Az alján ahogy kiemelkedik,a lábak felett ott vannak bevágások, 3 a mezőberényi
hűűű, azt honnan tudom hogy milyen? mezőberényi-e vagy debreceni?
Attól függ,hogy mezőberényi-e,vagy debreceni? A mezőberényi a drágább.A neten keress rá.Nem akarlak elkeseríteni én sem tudtam eladni,nem tudtam költöztetni,így hagytam az exnek.
honnan tudja mennyit érnek? Ismer valaki olyan bútorost, vagy üzletet, ahol megveszik egyben a bútorokat? Vagy ezeket csak külön külön lehet eladni?
Költözünk, és nem szeretnénk magunkkal vinni, rengeteg helyet foglalnak, és szerintem túl öregesek. Még a nagymamámék vették, de kissé túlzásba estek, mindenhol bútor van a lakásban.
Tehát a kérdésem, hogy hogyan tudnánk eladni ezeket?
Van valakinek ebben tapasztalata?
További ajánlott fórumok: