Köldök piercing (beszélgetés)
Jó estét Mindenkinek!
Nekem 8 éve tette be Elvis.Én "szőke" 4 hét múlva kicseréltem egy aranyra, amitől gennyesre gyulladt be a lyuk.Utána visszatettem azt,amit ő beletett,és szépen begyógyult.DE: nem forrt be.Persze,később mégis lecseréltem aranyra,azóta az van benne.Lányomnak pár hét alatt beforrt,és az orrán is .
Sajnálom:(
Bár volt a szülésemnek olyan pillanata,amikor én is éveket adtam volna az életemből egy császárért! :))))
Óóó.:(
Tuti?
:DDDDDDD
Gratulálok!!:))
Na az tuti!:))))
Én simán szültem,de akár a kezemet is levághatták volna közben! :)))))))
Nekem sincs lapos hasam,pláne szülés óta! :))
De én is szeretem,úgyhogy visszaraktam.
ja ismerősöm nem vette ki csak szülésnél:S képzelhetiteg milyen volt a nagy hasán ahogy lógott:P
aztán pár nappal később vissza is tette!:(
na az nem volt zsép:S
én is 20hetes körül vettem ki, azóta se tettem vissza...most nézem és icipicit látszik a heg (1,5éve vettem ki), de nagyon kell néznem közelről...
anno amikor vakbelem miatt ki kellett vennem egy hétre, akkor egy hét után úgy beforrt hogy magamnak lyukasztottam vissza ki:S ez nem volt vészes, csak egy picit forrt össze, még menthető volt egy kis alkohollal:P de határeset volt már...
tesóm régen rendszerint cserélgette és neki pl pár napig egyáltalán nem forrt be...sztem embere válogatja...
Én egy meló miatt vettem ki a szemöldökömből és miután elmentem onnan vissza szurattam:)))
Sőt akkor szurták az orromba is:))Igy 5 perc alatt lett meg mindkettő:)
köszi a biztatást :)
Igazából szeretném valami szebbre is kicserélni. Nincs lapos hasam, de a páromnak tetszik a piercing, másnak meg úgysem mutogatom :)
Ne hidd el neki!:))))))
Simán vissza tudod tenni!:)
Miért kéne?
Amikor már picit kényelmetlen volt,akkor vettem rugalmas szárú kismamapiercinget,azzal elég sokáig húztam. Csak aztán már nagyon akadozott,azért vettem ki.
További ajánlott fórumok:
- Mik a jelei a köldökpiercing kilökődésének?
- Más lassan fél éve tetettem be a köldök piercingemet, de még mindig nem gyógyult be, mi lehet a baj?
- Terhesség alatt a köldök piercinget mennyi ideig lehet hordani?
- Köldök piercing áldott állapotban. Sérül-e a helye a pocak tágulásánál? Tapasztalatok és "jó tanácsok"
- Valaki akinek már van köldök piercingje vagy esetleg hozzá értő ..tudna segíteni 1-2 kérdésben?
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?