Kölcsön szerződéssel (beszélgetés)
Kedves Dinah!
Tegnap találkoztam először a kétségbeesett kölcsön kéréseddel.Csak azért kotyogtam bele mert manapság 50 eFt nem olyan nagy pénz ,persze tudom ha hiányzik ezer az is nagy probléma lehet egy pénztár előtt.
Még azt is mondtam ,ismeretlenül inkább én adok kölcsön 50 ezret,minthogy uzsorás bankhoz fordulj.
Aztán volt egy kis időm ,végig olvastam az összes hozzászólásodat 2007-től,hogy valami képet alkothassak rólad.
Voltak Neked konfliktusaid a fórumtársaiddal.Ahogy visszaszóltál nekik "gyertek ide nézzétek meg,győződjetek meg mielőtt vádaskodtok,mielőtt lehazugoztok"
Nem olvastam utána mivel vádoltak.
Csak elképzelem hogy nőtársaid,akik megfontoltabban választják ki barátjukat,leendő férjeiket,nem nagyon értettek egyet az életviteleddel.
Olvasom,hogy az "igazit,a csodálatost" egy közösségi oldalon "találtad"
Tudod ahogy olvasgattam a kisregényedet már ettől megállt bennem az ütő.
Nemsokra tartom azokat a "férfiakat" akik csetelgetnek,első kérdésük :van MSN-ed,kamod?,aztán ha sikerül a kapcsolat este már megy is a "házasélet" a marokmarcsával a webkamerában,mert élőben ,hús-vér nővel mindig félhat lenne az órájukon,és meg sem tudnának szólalni.
Na de ez izlés dolga.
Izlés dolga az is amit felvetettél egy fórumtársadnak 2008 04.19. HSZ-edben.Állítólag " 1 szál tangában mutogatta magát"
Innen jut eszembe ,ahogy beléptem a személyes lapodra láttam egy képet rólad.
Amilyen szertettel írtál 2 fiú gyermekedről,nekem visszatetsző az a hiányos öltözet ahogy kinézel a képen.
Nemk félsz hogy a hamarosan kamasz fiad rideg itéletet fog hozni?
Persze már hallom ahogy fogalmazol:nem azért kértél segítséget,hogy bíráljon bárki,mindenki menjen a francba,különben is azt csinálok amit akarok!
Írtad,hogy egy uzsorás bank ,-a nevét nem írom- visszautasította a kölcsön kérelmedet.
Van nekem egy rokonom aki ennek cégnek ügynöke,tőle tudom hogy megy ez,a kliens kiválasztástól a behajtásig.
Régebben voltam én is iwiw,myvip tag ,már töröltem magam ,de elképzelem ott vagy mindkettőn és a képeidet is csak elképzelem.
Nem tudom mennyire vagy tisztában,hogy a rendőrségtől a cégeken át a bankokig első benyomásukat onna szerzik be.
Aztán mindenki mondhat amit akr az állás interjun a kép már ki van alakulva a jelentkezőről.
Még a baráti köréről is.
Szóval tanulmányoztalak és bizony sajnállak.
Az életét mindenki maga alakítja,formálja.
Ha lejtőn van ,könnyen csúszik tovább,és ha csúszás közben az oldalfalról valaki bekiabál meg kell próbálni meghallani.
Igazad van " kefekötőke", csak egy ötlet volt.
Hát Dinah... Akkor ez nem lesz könnyű.
Sajnos nekem nincs több ötletem. Nem egyszerű a helyzeted!
Ez már reklám de a rondább fajtája.
Ezt a céget nem ajánlanám,mert adósságból adósságba kerülsz.
Ma már a bankok sem kapkodnak, hogy hitelt adjanak. Az is majdnem 1 hónap. Nincs a családodba olyan személy aki tudna segíteni. Jó barát?
Esetleg még talán a Provident jutott az eszembe, ők még aránylag gyorsak.
Bocsika a kérdésért... De miért akarod az ingatlant adni fedezetre 50.000 Ft-ért?
Személyi kölcsön nem lenne jobb? Vagy esetleg Folyószámla hitel?
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Minden hónapban kapok értesítőt, hogy nő a havi kölcsön törlesztőm. Visszacsökkenhet a szerződés szerinti összegre?
- Totálkáros autót kölcsönadási szerződés tárgya lehet e?
- Valaki tudja hogyan kell megfogalmazni egy pénz kölcsönadási szerződést?