Kölcsönt adtam, de nem adja meg az illető, mit tudok tenni? (tudásbázis)
Azt is mondhatja hogy csak ennyit kért kölcsönt és azt meg az utalással bizonyítja hogy meg is fizette. Sajnos ezen ügyvéd sem fog tudni segíteni ha nincs róla papír. Sőt még visszájára is fordulhat a dolog, mert a tartozó mondhatja hogy uzsorát kér a fóruminditó és azt meg nem hajlandó megfizetni.
Veszett fejsze nyele papír nélkül.
Bemész egy bíróságra. Ott adnak jogi tanácsot, ha nincs ügyvéded, akkor azt is kijelölnek, ingyen. Ki van függesztve, de már a portás is meg tudja mondani, hogy mit tegyél.
Egyébként nehéz ügy, de nem reménytelen. Természetesen le fogja tagadni, hogy te adtál neki pénzt...
Ha neked már az első 150 ezer forintot már átutalta, akkor meg lehet kérdezni, hogy mire fel utalt, ha nem kapott tőled kölcsönt? De ezeket majd az ügyvéd fogja tudni.
Fantasztikus!
Papír, papír, papír!!
Ha bizonyítja a beszélgetés, hogy a pénzt kölcsönkapta, megpróbálhatod a rendőrséget.
Nem tudom, hogy ez elég-e hozzá, de próba cseresznye!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Jogos elvárás a férjemtől, hogy a babaváró kölcsönt egyedül fizessem vissza?
- Ha apródon eladtam s az illető vállalta, hogy ajánlás nélkül küldjem el a csomagot, mi a bizonyíték hogy tényleg megkapta vagy sem?
- Hogy tudok bejutni a freemail-embe ha nem tudom a jelszót és nem adtam meg mentő kérdést?SEGITSÉÉÉÉG!!!!
- Ha valakit nem tudok bejelölni a Facebookon, akkor a gépemben van a hiba, vagy az illető korlátozta, hogy ki jelölheti be?