Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kókusztejes csirke chilivel recept

Kókusztejes csirke chilivel recept

A Kókusztejes csirke chilivel hozzávalói:
8 db csirke alsó- vagy felsőcomb
4 dl kókusztej
2 dl víz vagy tej
1 kávéskanál őrölt chili
1 kávéskanál őrölt gyömbér
Himalája só
durvára darált színes bors
fél csokor friss petrezselyem és koriander
1 evőkanál kókuszzsír


A Kókusztejes csirke chilivel elkészítési módja:
A csirkecombokat megmosom, bőrüket eltávolítom. Sózom, borsozom, és felolvasztott kókuszzsíron (vagy olajon) hirtelen megsütöm, hogy kérget kapjanak, és az értékes húsnedvek bennük maradjanak. Ráöntöm a vizet vagy a tejet, a kókusztejet, hozzáadom a chilit és a gyömbért, elkeverem. Lefedve puhára párolom a kókusztejben a csirkehúst. Főtt jázminrizzsel tálalom, és a tányéron megszórom apróra vágott korianderrel és petrezselyemlevéllel.


Kategória: Húsételek receptjei


A kókusztejes csirke chilivel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook