Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Köhögős cicával van valakinek tapasztalata? (beszélgetés)
homokórával beszéltem erről priviben,már omi is kapott párszor szteroidot,irtam is erről a fórumban,hogy ez fel is idegesitett
ööööö....nem velem beszélted, kicsi kavar van, de akkor megnyugodtam, a kutyám 3x kapott szteroid injekciót, igaz, másik orvos azt is soknak tartotta, de remélem, nem lett tőle baja. :(
nem tudtam, h káros lehet a vesére.
bocs, amacska, h félrevittem a topikot egy kicsit.
3 havonta kapta 2 évig ,beszéltünk priviben
homokóra: mennyi az a sok? bocs, ez kicsit off, csak most kapott a kutyám szteroidkezelést...:///
Nekünk volt egy ilyen cicánk:( Asztmás volt..a sok szteroid a veséjére ment, és el kellett altatni:(
antibiotikumot ha mégsem szivbetegség lenne...de hát csak akkor köhög ha stresszel
Hát, akkor nála már az, hogy "kinövi", nem jön szóba:(
Kapott rá gyógyszert az állatorvostól?
hát ő már 7 éves és köhög ha kiviszem és leteszem és forditva
Mi egyszer elhoztunk egy kiscicát, két hónapos volt, és nagyon köhögött. Egymás után sokat (érdekes volt, én előtte ilyet nem hallottam még).
Az állatorvos azt mondta, majd kinövi. (Viszont a köhögés miatt a védőoltás nem merte azért beadni).
Erre adtam neki Béres cseppet. Megfogtam, ölembe vettem hanyatt fekve, és a szájába csepegtettem minden nap 3-4 cseppet.
Egy hét múlva kutya baja nem volt.
szivbetegség még nem diagnosztizálható,de a tünetek arra utalnak
További ajánlott fórumok: