Klion tabletta hatása fogamzásgátló tablettára. (beszélgetés)
Reméljük, tényleg nem történt gond, én is jártam úgy anno,hogy nem tudtam,hogy az antibiotikum üti a f.gátlót, mégpedig jó durván. De nálam sem volt gáz.
Mindenesetre, ha felírtak a párodnak is Kliont, ha nem, a kúra alatt no szex.
sejtem :)
Ne parázz, nem lesz gond! :)
tényleg túlparázod :) Nyugi! Nem történt semmi :) ha kiütötte volna, lett volna pecsételő vérzésed (megvonásos vérzés gyanánt)
Azt viszont jól jegyezd meg, egy életre, h a fogamzásgátlót az antibiotikumok kiüthetik/ csökkenthetik a hatásukat. (pláne, ha hasmenést, hányást okoznak, igaz ilyenkor meg számít, h mennyi idővel a bevétel után volt a hasmenés/ hányás)
no meg kérdés az is, h nődoki írta-e fel... mert mondjuk gasztoenterológustól is kaphatta, akinek nem kötelessége tudni, h mást is szed....
(és tényleg nem bántás)
a fene se tudja, h a doki miért nem mondta. Ezt azért már általában mindenki tudja (fogamzásgátló betegtájékoztatójában is benne van), h az antibiotikumok kiüthetik a fogamzásgátlót.....
Attól, h hőzöngesz jobb lesz? Nem gondolnám, h baj van, sztem feleslegesen húzod magad.
(nem bántásképpen mondom ezeket, csak sztem tényleg feleslegesen parázol most.)
simán kiütheti... de azért ne parázz.... pecsétel vérzésed, stb nem volt? Mert az lenne a tuti jele annak, h kiütötte a fogitabit.
Hasmenés, hányás a Klion miatt? Előfordult a fogamzásgátló bevételétől számított 2 órán belül?
További ajánlott fórumok:
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Valaki tud valamit a Rezia nevű fogamzásgátló tablettáról? Elsősorban a mellékhatásaira lennék kíváncsi, és hogy megbízható-e?
- Tapasztalatokat várok a Regulon fogamzásgátló tablettáról
- Mi a véleményetek a Cilest fogamzásgátló tablettáról?
- Mi a véleményetek az Iamna nevű fogamzásgátló tablettáról?
- Visszatérhetek ugyanarra a fogamzásgátló tablettára?