Kivel töltsem a szilvesztert? (beszélgetés)
Neked is BUÉK:)
És legyen úgy ,ahogy te szeretnéd:)
Így igaz, de remélem akkorra már nem az lesz a kérdés, hogy kivel, hanem , hogy hová! :) :)
BUÉK!
Sehol.
Van két gyereked, van, kikért élned...ők meg csak buliznak. Akkor se keseredj, ha nekik is lesz, neked akkor már nála egy ezerszer normálisabb pasid lesz!
Minden hozzászólást köszönök és MINDENKINEK legyen NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVE!!!!!!!!
(Remélem az enyém is jobb lesz :) )
Felejtsd el ilyenkor az utcabálokat! Egyfolytában petárda, tüzijáték, stb.
És kivel báloznál? Esetleg valami részeg odamenne hozzád... Kell ez neked? Attól még rosszabbul éreznéd magad!
Jó kis barátnőd volt! :( Bár mostanában egyre több ilyen történetet hallottam. :(
Akkor szerintem most rosszabb lett volna neked egy buliban, ahol mindenki a párjával vagy nagy társasággal van.
BUÉK Mindenkinek, annak is, aki otthon ünnepel! :)
Sziasztok, köszönöm a sok hozzászólást és úgy döntöttem, itthon maradok a gyerekekkel! Nem, nem sz...m le a topikot, csak nem voltam elérhető, mert a tegnapi nap csak a gyerekekről szólt! Bocsi! :)
Amiért bulizni szerettem volna az az, mert 17 év után most hagyott el. Csak szerettem volna egy kicsit kikapcsolódni és nem gondolni erre az egészre.
Én is itthon leszek, holott egyébként szeretek bulizni, meg társaságba járni, de most nem ér annyit, hogy valahonnan gyalogoljak haza hajnalban a fagyban és másnap holt fáradt legyek.
A köztudatban ez van: szilveszter, akkor bulizni KELL, meg virslit enni stb. Miért kellene? Ünnepelni az újévet? Majd ünneplek valamit egy egyéb napon, amikor hazajutok normál módon, és lesz hozzá kedvem.
Este inkább tutujgatom a kutyámat, már retteg a petárdáktól.
Nincs általánosság, ki miért ismerkedik. Próbáld meg a neten.
Nalátod :D
De most úgy tűnik, 20-30 közt öregszik az ember a leggyorsabban, ezért öregszem. Vagy 30-40 rosszabb lesz?áhhh, nah mindegy is, jobb nem tudni, nem is terelek témát :D
Azt a fórumindítónak szántam, de a te kommentedet használtam fel, arra helyeselve...hát bonyolult is vagyok, este is van,ezentúl figyelek, hogy kiírjam, kinek, mi szól. :)
A megöregedés meg magamhoz képest.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Esztek lencsét szilveszterkor?