Kitaláltam, hogy dalokat fogok írni. Nem tudom miért, egyszerűen csak jött ez az ötlet, de nem merem senkinek előadni... (beszélgetés)
csak csináld,énekelni jó dolog,
aztán tedd fel amit alkottál majd jól megnézzük,
Köszönöm! És mindenkinek másnak is aki biztat, nagyon kedvesek vagytok! Most kitaláltam, hogy csinálok 1-2 feldolgozást is, elsőre egy Amy Winehouse dal jutott eszembe, majd nemsokára felteszem!
Én Rúzsa Magdi dalait bevallom annyira nem kedvelem, de természetesen elismerem és tisztelem Őt mint nagyon tehetséges énekesnőt! És valóban nagyon szép történet ahogyan ő a csúcsra jutott.
azt is tudtam,mikor ,,,Caramell,,,megjelent,hogy megnyeri,
ő meg a mi kisvárosunk ,,,gyereke,,,
Nálunk minden szombaton összegyűlt a társaság, együtt néztük - kb. mint anyáink hallgatták a Szabó családot. Én is libabőröztem tőle, és többen mondtuk, hogy a többieknek nem is kell már színpadra állniuk.
Tessék, egy kis nosztalgia ;)
amikor elénekelte azt a dalt,még folytak a könnyeim,de fogtam egy papirt,és ráirtam,
ez a lány fogja megnyerni a versenyt,
kiragasztottam a tv szélére,
és megnyerte,
Hát, ha a youtube nézed, akkor lehet. De ha megnézed Enya bármelyik "lemezborítóját", azon ugye Enya van.
Meg hát megértelek, csak nehéz lehet beismerni, hogy egyszerűen rosszul tudtad.
Semmi baj.
Fátylat rá.
Ő sem. Egy ápolónő volt a Vajdaságban, aki szeretett énekelni. Kétségtelen, hogy a csillár megrepedt, amikor az első felfedező műsorban mezítláb, zenei kíséret nélkül elénekelte a Highway to hell-t, de azóta ő is sokat fejlődött.
És hiszed vagy sem, a legtöbb énekes folyamatosan jár énektanárhoz. Ne írd le magad ilyen könnyen. A helyes légzéstechikával és hangképzéssel sokat fog javulni.
Ő Enya.
És pont.
Te sem Sikérbox vagy, érted.
Van ahol Enja, Ennya, Enya, de hallgass bele:
Nem ismerem az izlésedet zeneileg, de küldöm neked szeretetel lazításként.Relaxálni is jó.
nekem is Magdi hangja jutott eszembe,nagyon szeretem,minden dalát,
de na ő kiengedi,ott kő-kövön nem marad,
Úgy gondolom van értelme keresni az utadat, a sajátodat.
Amit a többiek leírtak, azzal mind egyetértek. Hangban Ruzsa Magdis, ne utánozd, belőle 1 is elég. Stílusban Enya, na ő már sokkal jobb.
Mindenképpen tanulj énekelni, képezd magad, az alapok (tehetség) ott lapul, engedj neki utat, de légy önmagad.
A másodikat nekem sajnos nem töltötte be.
Az első: nagyon csinált, nagyon Rúzsa Magdit utánzó direkt rekedtes hang, nem spontán, nem természetes.. De az ő hangjának legalább van ereje. A rekedtezés miatt mégsem tetszik az sem.
Elnézést mindenkitől.
A második dalt direkt énekeled orrhangon? Mert nagyon nem jó.
Ha nem direkt, akkor mindenképpen menj énektanárhoz.
A dalok nem az én világim, én kissé unalmasnak találtam őket, de másnak meg nagyon is tetszhet, ill.más hangszerelés feldobná.
rá gondoltál?
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Fogyásom egyszerűen és eredményesen