Kislányommal képtelenség utazni, mert végighányja az utat... Mit tegyek? (tudásbázis)
Daedalon, de elálmosit. Én gyerekkoromtól kezdve hányok a buszban, kocsiban ha más vezeti stb, én nem mult el,m felnőtt koromban sem.( én ha megérzem a jellegzetes autóbusz szagot a buszmeg mellett, már akkor alig birom visszatartni a háényást.) Sőt édesanyáém is tengeribeteg volt, 90 évesen halt meg, haláláig hányt ő is ezekben a járművekben. De a fiam szerencsére nem örökölte ezt a hajlamunkat.
Én pld amikor feltétlenül buszzni kellett, nylonzacskóüt vittem magammal az oda- és a visszautra is.
Nálunk is a cocculine vált be.
de messzebbre a mai napig nem lehet vele menni.
( 8 éves lesz nemsoká )
Sedatif PC
Elvileg utazós betegségre is jó, homeopátiás, úgyhogy kicsiknek is jó.
Én gyerek koromba voltam ilyen, nekem a fagyi és a mentolos cukor vált be, ez megnyugtatta a gyomrom.
A dedalon is jó viszont attól tök álmos voltam mindig, az tele van altatóval és az utazás előtt fél órával kell bevenni.
Sofőr mögé ülni és az utat nézni, még ez is bevált. ja és ablak lehúz, a friss levegő miatt. Ha már felfordult a gyomrom, akkor kellett megállni és jöhetett a fagyi v. jégkérm. Pár perc séta és aztán lehet tovább utazni.
Amióta vezetek azóta nincs ilyen gondom, csak a buszon, mert az nagyon sűrűn megáll és az indulás-megállás váltakozása miatt fordul fel a gyomrom. Szerencsére már évek óta nem buszoztam.
Érdekes, buborékos vízet ír, meg sós ropit:)
Buborékok vajon mit csinálnak?
Kúpot mondta a doki, írt is fel, de a lányom ezt az egyet nem tűri... Sikítófrászt kap a púptól, pedig aztán nagyon kíméletesen tolom a popójába..
Ezért gondoltam a bogyóra.
a legutóbb homeó bogyóval kisérleteztem Anna 7 éves már és a dedalontól nagyon kába és nincs szívem beadni, meg ennek ellenére hányt.
szóval a bogyó és a calippó jégkrém enyhítette a szédülését.
Kicsit dühítő, hogy erre az állapotra nincs semmi bogyó.
Doki is vigyorogva letudta, hogy váltóruha, törölköző, hányótál...
Köszi!!! ..Csak mire oda teszem a tálat, már minden tiszta trugyi..
Most még könnyű az öltöztetés, de télen elég macerás
Szia! Mennyi idős a kislányod? Nálunk is ez volt a gond, csaknem két év kellett, mire megoldódott.
Van egy homeopátiás szer, most nem jut eszembe a neve, de a gyógyszertárban tudják, azt kell a tervezett utazás előtt adni a kicsinek 3 napig. Nekünk segített. A másik, hogy rájöttünk, nem szabad vele reggel elindulni, mert mindenképp hány, akkor is, ha reggelizik, akkor is, ha nem, akkor is, ha keveset, akkor is, ha diétásat... Aztán rájöttünk, hogy ha 7 körül reggelizik, 10 után el lehet indulni, addigra megemészti és valahogy másként is reagál az egész szervezete az útra.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig