Kislányom születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kislányom születése
Nem semmi gyorsak voltatok ti is! Gratulálok!! :DD
Igen, ritka az ilyen gyors szülés, nekem is ezt mondta a dokim már az első babánknál is.
Rohamos szülésnek hívják :) A nők 5%-a ilyen szerencsés csak, mint mi! :D
Nekem az 1. babánkkal a legelső, szinte alig érezhető kis fájás este 1/2 11-kor volt. 3-ig otthon voltunk, m olyan elviselhető volt, ami miatt feleslegesnek éreztem még bemenni a kórházba. Majd 4-re a szülőszobára kerültünk, 1/2 5-kor burkot repesztett a dokim, eddig szinte csak menstruációs erősségű fájásaim voltak, húúúú, de ezután beindult rendesen :), végül 5:05-re megszületett a kis Jázmin :) Mia babánk!
Köszönöm, mindenkinek a hozzászólásokat.
Védekezésről, gumival történt egy kis baleset, majd 48 órán belül bevettem egy esemény utáni tablettát, de Ő ragaszkodott hozzánk, nagyon örülök, hogy így alakult és most van egy gyönyörű kislányom és egy csodálatos Férjem!
levra006 szurkolok neked!!!
De jó volt olvasni ezt a történetet. Szerencsés voltál és ügyes! :) Én is dec.24-én mentem haza a kisfiammal a kórházból (2007-ben) :)
Sok boldogságot nektek!
Nekem is decemberben született meg Jázmin nevű kislányom, 2720 gramm volt és 51 cm. Nekünk is "csak" szülésznőnk volt.
Sok a hasonlóság! Legyetek Ti is nagyon boldogok!
sok sok gratula és erőt egészséget nektek :)
a védekezési módszere én is kivi lennék...
megkérdezhetem milyen védekezés az ami így sikerült ? :)
gratulálok!
s akkor gátvédelem volt?
azért apuka biztos sajnálta hogy lecsúszott picit
Sok boldogságot kívánok nektek, sok örömteli pillanatot.
Egy 8 hós kislány LILIEN anyukája
Ugrás a teljes írásra: Kislányom születése
További ajánlott fórumok:
- Kislányom 14 hónapos, és nagyon cumizik, szinte születése óta!(Sajnos)Hogyan tudnám leszoktatni róla?
- Emma kislányom születése
- Kislányom születése óta "szörcsög". Miért van ez, és mit tegyek?
- Kislányom Laura Kíra születése
- A második csoda - kislányom születése
- A kislányom 9 hónapos és a szeme már születése óta váladékos. Mióta ovis a bátyó gyakran hörgő gyulladásos